Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Nordens største logistikkselskap med lynrask nyhet: Express og VIP-levering

budlevering og express
Lanseringstilbud: 40% rabatt til de 100 første kundene.* Ring 480 90 700

*I perioden 4. januar til 29. februar 2016 gir vi 40% rabatt til de 100 første kundene som prøver vår nye Express- eller VIP-levering i Stavanger. Maks 5 turer per kunde.

VIP-leveringer, express- og budtjenester går i full fart med PostNord i Stavanger; vi henter og leverer akkurat så raskt som du trenger det. Vi tilbyr tjenestene som enkeltstående og faste oppdrag, uten begrensninger når det gjelder antall kolli eller vekt.​

Ring 480 90 700.

​​Ny kunde?

Du kan også registrere deg h​er:

Registrer deg som ny kunde 

Vil du vite mer om våre budtjeneste?

Les mer om budtjenesten vår.​

​​​​​Vil du vite mer om Nordens ledende logistikk selskap?

Les mer om PostNord her.

.