Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

20 prosent rabatt på alle forsendelser

Tilbud på sending av julepakker

Du får 20 % rabatt på å sende og endre leveranser som bruker av my.postnord. Vi leverer pakken dit du ønsker.

Shopping

Shopping

Velg mellom et stort utvalg av nettbutikker for å få unna julehandelen i ro og fred. Få de mest populære tilbudene på nettet akkurat nå!

Shop tilbud
Tilbud

Tilbud

Gjør julehandelen enkel. Send dine julepakker: sikkert, raskt og rimelig til hele landet.

Les mer

Råd og tips

Det forventes store mengder i ukene før jul og hentestedene fylles opp med pakker. Viktig å bestille i god tid og hente pakkene så snart som mulig når du har mottatt hentemelding. Som bruker av my.postnord vil dine henvendelser blir  prioritert hvis du har spørsmål om dine pakker.

 

.