Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Logistikk som konkurransefortrinn

PostNord Trondheim
Store investeringer for bedre logistikk i Trøndelag
Kontakt oss

Trøndelag er i rask utvikling, og PostNord investerer stort for å være landsdelens beste forretningsparter også i fremtiden. Nå vil det bli mer effektivt, raskere og pålitelig for deg som kunde.

Denne høsten har vi åpnet ny logistikkterminal på Heimdal. Vår ambisjon er å øke konkurransekraften for deg og dine kunder. Vi har derfor investert betydelig i ett av Europas mest moderne sorteringsanlegg, som vil øke både tempoet og presisjonen i vareflyten.

Med høyere grad av automatisering kan vi tilby raskere terminalbehandling og tilfredsstillelse av det økende kravet om raskere og mer fleksibel levering.

Med 100 % økning i produksjonsareal, kan vi håndtere omlasting av alt fra enkle pakker til samlast, nattleveranser og partifrakt.

Vi har direkte og daglige avganger til nesten samtlige av våre avdelinger i Norge.​

PostNord er Nordens ledende kommunikasjons- og logistikkbedrift. Våre bedrift – og privatkunder skal kunne nå sine mottakere i riktig tid, sikkert og effektivt – uansett om det dreier seg om en global logistikkløsning, en reklamekampanje eller en bursdagshilsen.

Kontakt oss for en samtale

Kontakt oss for en samtale

Hvordan kan vi hjelpe deg med å gjøre logistikk til et konkurransefortrinn for din bedrift?

Kontakt oss
.