Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Stem frem Årets Trøndertalent

Vi har nå en kåring av årets trøndertalent i PostNord-ligaen, blant  de fem trøndelagsklubbene Strindheim, Byåsen, RBK2, Stjørdals-Blink og Nardo.

Bli med å stemme frem den du mener er årets talent!​

Årets kandidater er:

  1. Strindheim fotball: Magnus Rønnekleiv Lenes
  2. Byåsen Toppfotball: Arne Gunnes
  3. RBK 2: Erlend Dahl Reitan
  4. Stjørdals Blink Fotball: Sander Kartum
  5. Nardo Fotballklubb: Jonas Lindgård

For å stemme sender du navnet på den du mener bør vinne av disse fem på e-post til oss. Merk e-posten med "Årets Trøndertalent".

Send oss din stemme

PostNord-talentet 2016

Trenerne i de 56 klubbene i fotballens 2. divisjon, PostNord-ligaen, går på talentjakt. Nå skal de nominere hele divisjonens største talenter. Vinneren offentliggjøres i forbindelse med cupfinalen.​

Les mer om jakten på ​årets PostNord-talent​​​

Mer om PostNord-ligaen

​Her kan du lese mer om hvorfor PostNord ønsker å sponse fotballens 2. divisjon, Postnord-ligaen.

Mer om PostNord-ligaen​
.