Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

- Målet mitt er å komme med på landslaget

10.05.2019 10:09:44

Torbjørn Vollan jobber som terminalarbeider på Alfaset. På fritiden trener han hardt for å komme med på landslaget i håndbak.

Torbjørn begynte med bryting i ung alder, før han etter hvert gikk over til å begynne med håndbak. Interessen for bryting og etter hvert håndbak kom tidlig, men etter mange års pause sikter Vollan seg nå tilbake i norgestoppen.

— Målet mitt nå på sikt er å komme med på det norske landslaget. Det er et trangt nåløye, men jeg ser at jeg har en god mulighet om jeg fortsetter å trene og gjøre de riktige tingene, sier Vollan.

Trene – jobbe - spise - sove
På hverdager er det ingen kjære mor for Torbjørn, som er svært opptatt av kosthold, trening, restitusjon og søvn.

— Jeg trener opp mot 10 timer i uka. På hverdager er jeg en travel mann hvor jeg enten befinner meg på jobb, eller i kjelleren for å trene. Heldigvis har jeg en tålmodig og støttende samboer. På hverdager er jeg veldig streng med kostholdet. Havregryn til frokost, salat på jobb supplert med enten fisk eller kjøtt, og grønnsaker til kvelds. I helgene derimot legges kostholdsregime på hylla. Da koser jeg meg med det jeg vil, sier 49-åringen som også understreker at søvn og restitusjon er svært viktig.

Ved siden fokuset på trening, kosthold og restitusjon stortrives Torbjørn på jobben, hvor han i løpet av en vakt er svært aktiv.

— Jeg har en fysisk jobb, noe jeg trives godt med. Enkelte ting jeg gjør i løpet av en arbeidsdag ser jeg på som trening, noe jeg ikke ville hatt muligheten til om jeg satt inne på et kontor hver dag, forteller Vollan.

Bilder

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
.