Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
Om oss
postnord

Om oss

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør nordiske selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige.

Det norske PostNord AS er en del av nordiske PostNord AB, selskapet som ble dannet da Post Danmark AS og Posten AB fusjonerte. Den samlede virksomheten tilbyr tjenester innen kommunikasjon og logistikk gjennom varemerkene PostNord og PostNord Strålfors.

Vi er markedsleder i Norden, og vi tilbyr konkurransedyktige løsninger til Europa og resten av verden via gode samarbeidspartnere. PostNord, med hovedkontor i Sverige, er godt dekket i alle de nordiske landene og vi finnes også i Tyskland.

Vi har 7000 leveringssteder og 120 terminaler i Norden. Her jobber rundt 30 000 medarbeidere for å distribuere 3,3 milliarder brev og andre postforsendelser hvert år, hvorav 171 millioner av disse er pakker.

Noen fakta

  • Konsernets hovedkontor ligger i Solna utenfor Stockholm
  • Annemarie Gardshol er administrerende direktør i PostNord
  • Omsetning 36,7 mrd NOK (2018)
  • 30 000 medarbeidere i 5 land

Les mer om organisasjonen på postnord.com.

Jobb og karriere

Jobb og karriere

Transport- og logistikkindustrien er et spennende arbeidsfelt. ​Det stilles stadig sterkere krav til produktutvikling og informasjonstjenester i et globalisert transportmarked, samtidig som kravene til effektivitet og service økes.

Samfunnsansvar i PostNord

Samfunnsansvar

Våre tjenester er basert på transport, og vi jobber kontinuerlig med å redusere vår påvirkning på miljøet. Vi er aktivt involvert i samfunnet vi opererer i, og støtter derfor utvalgte områder innen sport og kultur.

Innsikt og inspirasjon

Seminarer og konferanser

Vi ønsker å inspirere deg og styrke bransjenettverket innen logistikk, netthandel og kommunikasjon.

Netthandel i Norden

Med et nordisk perspektiv, omfattende underlagsdokumentasjon og fokus på netthandel med fysiske varer, gir Netthandel i Norden informasjon av unik verdi for lesere med interesse for det nordiske netthandelsmarkedet.

White papers

Våre white papers gir innsikt og veiledning til deg som jobber innen netthandel, detaljhandel, logistikk og kommunikasjon.

Nyheter

Få med deg siste nytt fra PostNord Norge.

Avdelinger og PostNord-butikker

Avdelinger og PostNord-butikker

Her finner du en oversikt over alle våre avdelinger i Norge, og hvor du kan hente pakken din dersom den er bestilt til en av våre lokasjoner.

Mediehenvendelser

Mediehenvendelser

Her finner du kontaktinformasjon til våre pressekontakter, hvor du som journalist får svar på dine mediehenvendelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
.