Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
Om oss
postnord

Om oss

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige. Vi ønsker at alle skal sende og motta pakker så smidig og enkelt som mulig.

Vår historie startet 15. mars 1926. Vi tok imot vår første pakke, sendt fra det store utland med en velrennomert forretning i hovedstadens sentrum som endestasjon. Og med det begynner historien for PostNord i Norge.

De første IT-konsulentene ble ansatt hos oss i 1980. Da begynte arbeidet med å utvikle effektive datasystemer. Helt fra begynnelsen har vi vært ledende i transportbransjen når det gjelder anvendelsen av datateknologi. Som alle nå vet, er dette en selvfølge for rasjonell drift og muligheter til å overleve i konkurransen. Men det var det ikke så mange som visste i 1980.

1. januar 2014 samlet 8 norske selskaper seg under ett varemerke – PostNord, hvor kampen om netthandelskundene ble den viktigste. Ved å kunne tilby norske forbrukere en konkurrerende aktør til Posten har de norske fraktprisene falt med over 20 prosent. Dette er en viktig faktor for at netthandelen har økt så kraftig som den har gjort.

Vår 94-årige historie er full av dokumentasjon på en bedrift som har vært i konstant endring, og slik er det fortsatt. Vi jobber hele tiden for å være den perfekte hansken på kundens hånd. Vi har lært oss å forutse hva kundene kommer til å behøve, hva kundene kommer til å gjøre før de selv har tenkt ferdig. Slik har det vært i 80 år, og slik vil det fortsatt være.

Fakta om PostNord Norge

 • Hovedkontoret ligger på Alnabru i Oslo
 • Robin Olsen er administrerende direktør i PostNord Norge
 • Omsetning 4,5 mrd SEK (2019)
 • 1500 medarbeidere
 • 24 terminaler
 • 1 tollavdeling
 • 2 verksteder
 • 2 PostNord-butikker
 • Ca. 1600 pakkeleveringssteder i butikk
 • 1200 biler

Fakta om PostNord-konsernet

 • Konsernets hovedkontor ligger i Solna utenfor Stockholm
 • Annemarie Gardshol er CEO i PostNord
 • Omsetning 38 mrd SEK (2019)
 • 29 000 medarbeidere i 5 land

Les mer om organisasjonen på postnord.com.

Jobb og karriere

Jobb og karriere

Transport- og logistikkindustrien er et spennende arbeidsfelt. ​Det stilles stadig sterkere krav til produktutvikling og informasjonstjenester i et globalisert transportmarked, samtidig som kravene til effektivitet og service økes.

Samfunnsansvar i PostNord

Samfunnsansvar

Våre tjenester er basert på transport, og vi jobber kontinuerlig med å redusere vår påvirkning på miljøet. Vi er aktivt involvert i samfunnet vi opererer i, og støtter derfor utvalgte områder innen sport og kultur.

Innsikt og inspirasjon

Seminarer og konferanser

Vi ønsker å inspirere deg og styrke bransjenettverket innen logistikk, netthandel og kommunikasjon.

Netthandel i Norden

Med et nordisk perspektiv, omfattende underlagsdokumentasjon og fokus på netthandel med fysiske varer, gir Netthandel i Norden informasjon av unik verdi for lesere med interesse for det nordiske netthandelsmarkedet.

White papers

Våre white papers gir innsikt og veiledning til deg som jobber innen netthandel, detaljhandel, logistikk og kommunikasjon.

Nyheter

Få med deg siste nytt fra PostNord Norge.

Avdelinger og PostNord-butikker

Avdelinger og PostNord-butikker

Her finner du en oversikt over alle våre avdelinger i Norge, og hvor du kan hente pakken din dersom den er bestilt til en av våre lokasjoner.

Mediehenvendelser

Mediehenvendelser

Her finner du kontaktinformasjon til våre pressekontakter, hvor du som journalist får svar på dine mediehenvendelser.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
.