Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord nyheter og pressemeldinger

Nyheter og pressemeldinger

Her finner du de siste nyhetene fra PostNord Norge.

Velg år
Kategorier

Siste nytt

Pakke-bonanzaen fortsetter – denne gang i Bergen

I forrige uke ble det meldt om pakkerekord på flere av våre terminaler og i vår egeneide butikk på Grünerløkka. Nå kan også PostNord-butikken i Bergen melde om store pakkevolumer – som har ført til nok en rekord.

Som balsam for sjelen

- Man kan nesten si at jeg har to hjem. Etter jobben i Tana kjører jeg enten hjem til huset mitt i Nesseby, eller jeg bare fortsetter forbi og ut til platået på Varangerhalvøya. Der pleier jeg å fiske, fotografere eller sykle, sier kjøreleder i Tana, Kevin Nilsen.

Ingen utfordringer for store

I løpet av desember har det blitt satt flere pakkerekorder både på våre terminaler og egeneide butikker. Nå kan regionsdirektør Frank Uzlastiran fortelle at alle får pakkene sine til jul. 

Pakke-bonanza på Grünerløkka

Aldri før har det vært mer pakker på PostNords egeneide butikk på Løkka. Vi har loddet stemningen med Mandeep Singh Grewal som er Teamleder i PostNord – og som på daglig basis oppholder seg i butikken.

PostNord i Beograd: — Kundesenteret vårt leverer fantastiske resultater

På kundesenteret til PostNord i Beograd sitter det 30 personer som tar seg av kundehenvendelser, og i den hektiske førjulsperioden legger dem ned en imponerende innsats.

Ny rekord i antall kolli

170 000 kolli ble håndtert på terminalen til PostNord på Alfaset tirsdag 3. desember – det er ny rekord. Til sammenligning ble det håndtert 156 000 kolli på samme dag i fjor.

BaneNor i dialog med PostNord

Bane NOR (tidligere Jernbaneverket) har startet samtalene med godsaktørene om planene for ombygging av Nygårdstangen godsterminal i Bergen. Samtaler mellom PostNord og Bane NOR er i gang for å sikre gode og bærekraftige løsninger. 

Vi gleder oss til høysesong

Høysesongen nærmer seg, og vi jobber systematisk for at julehandelen, Black Friday og Black Week skal gå så knirkefritt som overhodet mulig.

PostNord med nytt pick-up-point på Ski Storsenter

På kundeservice-lokalet inne på Ski Storsenter kan du hente, og returnere dine pakker. PostNords driftsleder for butikknettverket i Norge, Alexandra Warelius åpner for flere slike i 2020.

PostNord Norge med ny miljøstrategi: — Vi skal redusere vårt CO2 utslipp med 60 % innen 2030

PostNord Norges miljøstrategi for de neste elleve årene er spikret, og Miljø- og revisjonssjef i PostNord, May-Kristin Willoch er stolt over at lista er lagt så høyt. — Kjennetegnene ved strategien er svært ambisiøse, men helt nødvendig – vi tar vårt samfunnsansvar på alvor, sier May-Kristin.

.