Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord nyheter og pressemeldinger

Nyheter og pressemeldinger

Her finner du de siste nyhetene fra PostNord Norge.

Velg år
Kategorier

Siste nytt

Netthandelen opp 42 % i oktober

SSBs detaljhandelsindeks viser at verdien av netthandelen økte med 42 prosent fra oktober til oktober, mens verdien av all butikkhandel økte med 13,9 prosent siste 12 måneder.

PostNord lanserer pakkeautomater

100 pakkeautomater vil settes ut i Stor-Oslo som et pilotprosjekt.

Prisjustering 1. desember 2020

Vi opererer i et utfordrende marked med COVID 19-restriksjoner og økt kostnadspress. Med bakgrunn i dette vil PostNord AS foreta en prisjustering for alle produkter og tjenester fra 1. desember 2020, med en økning på 5,8 %.

Kraftig resultatvekst PostNord Norge i 3.kvartal 2020

PostNord Norge hadde en sterk resultatforbedring i 3. kvartal i år sammenlignet med fjoråret. Driftsresultatet etter årets ni første måneder ble 69 millioner kroner, mot 26 millioner kroner i samme periode i fjor (+ 165 %). Inntektene var 3 297 millioner kroner i årets ni første måneder (+ 7,2 % fra i fjor)

Transport post-korona på digital konferanse

Under årets digitale konferanse Transport & Logistikk 2020, skal Ole A. Hagen, kommunikasjons- og markedsdirektør i PostNord, gi innspill fra næringslivet om Nasjonal transportplan.

5 tips for å shoppe bærekraftig

Er du en bærekraftig netthandler? det mye du som forbruker bør tenke på når det kommer til å handle klimanøytralt på nettet. Vi har samlet 5 tips som kan hjelpe deg på veien til å bli en mer miljøvennlig netthandler.

PostNord utvikler sin visuelle identitet for å styrke sin merkevare

PostNord utvikler og styrker sin visuelle identitet – ett av flere strategiske grep, som en del transformasjonen selskapet er inne i. 

PostNord planlegger for langsiktig vekst

Korona og smitteverntiltak påvirker nordmenns handlevaner. Handel av varer i norske og utenlandske nettbutikker økte til sammen 38 prosent fra 1. kvartal til 2. kvartal i følge SSB. PostNord opplevde en vekst for hjemleveringer på 121 prosent fra 1. til 3. kvartal.

Statsbudsjettet – Hva skjedde med gods på bane?

Stortinget har vedtatt å bruke 18 milliarder kroner på investeringer i jernbanen for å styrke godstransporten. I 2021-budsjettet er ikke satt av én investeringskrone under omtalen av Gods på jernbanen. Det er kun omtale av tilskuddsordningen til godstogoperatørene, som foreslås videreført som planlagt, med 90 millioner kroner i 2021.

Lys fremtid for netthandelen

Fremtiden ser lys ut for nettbutikkene. Leder for e-handel i Virke, Gerhard Anthun, tror andelen varer kjøpt på nett vil fortsette å stige fremover. Nordmenns endrede handlevaner tyder på at investeringer i bedre logistikk- og transportløsninger er en nødvendighet.

.