Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord - mer enn et transportselskap
om oss

PostNord - mer enn et transportselskap

Ønsker du at transportselskapet ditt tilbyr løsninger og tjenester som gjør deg og dine kunder mer konkurransedyktige? PostNord er markedsleder på transport og logistikk i Norden og både logistikkrådgiver, leverandør og samarbeidspartner for sine kunder.

Alle transportselskaper kan frakte en pakke fra A til B. Men vi gjør mer enn det. Vår kultur, organisasjon og systemer er optimalisert for at du skal lykkes. I direkte samarbeid med deg utvikler vi løsninger som er optimale for deg, din bedrift og dine kunder. Kontakt oss for å få vite mer.

Personlig kontakt

Transportselskapenes produkter kan være ganske like, men samarbeidsformene er ulike. Vi jobber proaktivt med deg, kjenner ditt marked, og ønsker å bygge et personlig forhold til deg som kunde, som din rådgiver og samarbeidspartner.

Gjennom våre systemer har vi inngående innsikt i transportmarkedet og hvilke løsninger som er best for ulike oppdrag. På bakgrunn av grundige markedsanalyser, kontinuerlige tilbakemeldinger fra kunder og kunders kunder, jobber vi systematisk for å utvikle våre tjenester slik at de optimaliseres til dine ønsker og behov.

Transporttjenester

Uansett om du skal sende små pakker eller større godsvolumer har PostNord en løsning som passer for deg. Les mer om våre transporttjenester.

Kommunikasjonstjenester

Skal du sende ut reklame, brev, analyse eller målrettet kommunikasjon til utvalgte målgrupper? PostNord har løsninger for alle behov. Les mer om PostNords kommunikasjonsløsninger.

Integrasjonstjenester

Er du på jakt etter digitale løsninger som trekker flere kunder til din bedrift? PostNord har digitale løsninger som gjør dine kunders handleopplevelse bedre - og dine kostnader lavere. Les mer om PostNords integrasjonstjenester.

.