Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord-ligaen
sponsorater

PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av PostNord-ligaen og signerte i 2016 en avtale med Norges Fotballforbund. Med det har ligaen for Norges tredje høyeste nivå innen herrefotball navnet: PostNord-ligaen.

Gjennom samarbeidet med Norges Fotballforbund håper vi å kunne bidra positivt til utviklingen av norsk fotball. Vi ønsker å synliggjøre og styrke PostNord-ligaen som en viktig arena for utvikling og rekruttering for de mange lokale og sentrale klubbene i landet. Og for norsk fotball er dette også en god plattform for unge talenter med ambisjoner om å bli toppspillere.​

Foran 2019-sesongen har vi en god spredning på lagene. Fra Alta i nord, til Arendal i sør. Fra Halden i øst, til Sotra i vest. Vi har en tilstedeværelse over hele Norge sammen med PostNord-liga lagene, og det tror vi er positivt for et synlig løft av identiteten og det å kunne bidra positivt til det lokale engasjementet.
 
Det er totalt 9 nye klubber i ligaen. Levanger, Byåsen, Sola, Kvik Halden, Senja, Oppsal, Florø, Sotra og Åsane. Disse klubbene vil få grunnpakken levert av PostNord. De nye klubbene vil i løpet av 2019-sesongen også bli kjent med PostNord-talentet som har vært en suksess tidligere. I tillegg skal det også høres hvor man er på kamp, og du skal kunne følge med på ligaen i sosiale medier i kanaler som Facebook, Twitter og YouTube hvor vi blant annet ønsker å presentere et målshow etter hver runde fra begge avdelingene.

PostNord-ligaen består av følgende avdelinger i 2019:

Avdeling 1

Levanger 
Stjørdals-Blink 
Nardo 
Byåsen 
Brattvåg 
Hødd 
Sola 
Egersunds 
Bryne 
Vidar 
Arendal 
Fredrikstad
Moss 
Kvik Halden

Avdeling 2

Alta 
Mjølner 
Senja 
Bærum
Kjelsås 
Grorud 
Asker 
Oppsal 
Elverum 
Fram 
Odd 2 
Florø 
Sotra 
Åsane 

Se PostNord-liga magasinet

PostNord-ligaen tilbyr i 2019 et eget magasin som kommer ut med jevne mellomrom i løpet av sesongen. PostNord-liga magasinet tar for seg vakre scoringer, artige hendelser og retter fokuset mot den årlige prisen "Årets talent i PostNord-ligaen".

Se første episode som tar for seg seriestarten av PostNord-ligaen, hvor alle lag fra begge avdelinger blir omtalt og vurdert av vårt ekspertpanel.

Dagens gjester er tidligere PostNord-liga profil Ulrik Balstad og Kjelsås-keeper Erik Sivertsen. Begge med god oversikt over mange av lagene i årets avdelinger og et bankende fotballhjerte for nivå tre i ligasystemet.

Tabell og terminlister

På fotball.no finner du årets tabell, oversikt over kommende kamper og kontaktinfo til klubbene i avdeling 1 og 2.

Last ned håndboken Last ned håndboken

Håndbok for deg som er med i PostNord-ligaen

Håndboken er en brukermanual for alle PostNord-liga lagene, med beskrivelse av logobruk, lydspor og give aways. 

Last ned håndboken

Aktuelt

Årets lag i PostNord-ligaen 2019

PostNord-liga redaksjonen har etter en lang sesong med mange kamper både på video og på stadion, dialog med klubbene, journalister og andre som følger ligaen tett satt sammen følgende årets lag. 

Sturla Ottesen kåret til Årets Talent i PostNord-ligaen

Sturla Ottesen har levert en strålende sesong for Kjelsås – samtidig som han har imponert for G18-landslaget. Nå er backtalentet kåret til Årets Talent i PostNord-ligaen.

PostNord-talentet 2019: Her er de 3 med flest stemmer!

I forrige uke ble det klart hvilke 5 nominerte talenter i PostNord-ligaen som er stemt frem. Nå er 5 blitt til 3. 

PostNord-talentet 2019 – Her er de 5 nominerte!

Sesongavslutningen nærmer seg og vi har mer enn nok av spenning i PostNord-ligaen også i år. Midt i opprykkskampen står 5 av ligaens største talenter. En av dem blir kåret til årets PostNord-talent 2019. Se hvilke 5 spillere som er stemt frem her.

Det oser av talent i PostNord-ligaen

Den prestisjefylte prisen «årets PostNord-talent» skal deles ut om noen uker for fjerde året på rad, og aldri har det vært så mange gode kandidater i forkant av prisutdelingen.

Prest på deltid – fotballgal på fulltid

Erik Massimo er ihuga Bærum-supporter med et stort engasjement i klubben, og ved siden av er han prest i en engelsktalende kirke.

Torjus «Hjælmén» puster fotball og har ikke gått glipp av en kamp på Melløs på 30 år

— Fotballklubben vil alltid være der. Kjerringer og kompiser kan komme og gå, men du vil alltid ha fotballklubben. Det er som et langvarig og trofast kjærlighetsforhold, hvor jeg som Moss-supporter egentlig burde gjort det slutt for lengst, sier Torjus «Hjælmèn».

PostNord-ligaen - ungdommens utstillingsvindu

– PostNord-ligaen er blitt bedre. Etter at de la om divisjonssystemet synes jeg både kvaliteten og konkurransen har økt. Ligaen er uten tvil en fin utviklingsarena for de unge spillerne her til lands, sier Gunnar Halle som er trener for G15- og G17-landslagene.

Ny unggutt fra PostNord-ligaen får sjansen på landslaget

Flere spillere fra klubber i PostNord-ligaen er denne uken tatt ut til landslagsoppdrag for våre ungdomslandslag.

Toppscorer i PostNord-ligaen kan forsvinne til Eliteserien i sommer

Med hattrick i forrige kamp mot Hødd er Mats Lillebo toppscorer i Postnord-ligaen etter at de fem første rundene er spilt. Nå Blink-spissen være på vei tilbake til eliteserien allerede i sommer.

PostNord-talentene, hva gjør de nå?

En er klar for Bundesliga og tysk fotball, mens en annen har vært på prøvespill i Italia.

– PostNord-ligaen er en fantastisk utviklingsarena

Foran årets sesong i PostNord-ligaen er det totalt 9 nye klubber. De nye klubbene vil i løpet av 2019-sesongen bli kjent med PostNord-talentet som har vært en suksess de tre siste sesongene.

I helgen kåres årets PostNord-talent

Trenerne i PostNord-ligaen har talt. Nå presenteres de fem med flest stemmer – hvorav en får prisen som Årets Talent i PostNord-ligaen.

Fredrikstad forblir i PostNord-ligaen

Etter 26 serierunder og to kvalikkamper rykket Raufoss, Skeid og KFUM opp til OBOS-ligaen. Les oppsummering av ligaen her.

Markus Solbakken ble Årets Talent i PostNord-ligaen

Markus Solbakken, 17 år og midtbanespiller på HamKam, er kåret til Årets Talent i PostNord-ligaen, stemt fram av trenerne i de 28 lagene i de 2 avdelingene i PostNord-ligaen.

1 av disse 3 blir Årets Talent i PostNord-ligaen

1 keeper fra Vard Haugesund og 2 spillere fra HamKam er av trenerne i PostNord-ligaen stemt frem som de største talentene i «utviklingsligaen». Snart avsløres om det blir Thomas Kinn, Markus Solbakken eller Nicholas Mickelson som får prisen som Årets Talent.

Hvem blir årets PostNord-talent?

Trenerne for hver av de 28 lagene i PostNord-ligaen (2.divisjon) skal nominere sine kandidater til årets PostNord-talent. Vinneren kåres i slutten av sesongen, og premiepenger går til både spiller og klubb.I år som i fjor vil man kåre

Slik blir årets PostNord-liga

Bare 2 av 4 avdelinger er igjen og maks 3 lag kan rykke opp. Når 2. divisjon starter opp igjen 2. påskedag blir det tøffere enn noen gang å hevde seg.

Endelig avspark for PostNord-ligaen

Mandag 17.april – 2. påskedag – klokken 14.00 blåser dommeren i gang fotballkampene Byåsen - Vidar og Nardo - Vindbjart i årets 2.divisjon. Dermed er PostNord-ligaen 2017 i gang.

Årets PostNord-talent: Kasper Nissen

Vi gratulerer Kasper Nissen fra Nest-Sotra som årets unge spiller i PostNord-ligaen.

Jakter årets talent i PostNord-ligaen

Trenerne i de 56 klubbene i fotballens 2.divisjon, PostNord-ligaen, går på talentjakt. Nå skal de nominere divisjonens største talenter. Vinneren offentliggjøres i forbindelse med cupfinalen.

2. divisjon fotball = PostNord-ligaen

- At en stor og offensiv aktør som PostNord ønsker et samarbeid med norsk fotball for å nå sine ambisiøse forretnings- og kommunikasjonsmål tar vi som en anerkjennelse av fotballens posisjon, sier Erik Loe, kommersiell direktør i Norges Fotballforbund.

Vi leverer PostNord-ligaen

Vi er stolt sponsor av 2. divisjon og har signert en treårig avtale med Norges Fotballforbund. Med det får ligaen navnet: PostNord-ligaen.

.