Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Toppscorer i PostNord-ligaen kan forsvinne til Eliteserien i sommer

16.05.2019 09:14:00

Med hattrick i forrige kamp mot Hødd er Mats Lillebo toppscorer i Postnord-ligaen etter at de fem første rundene er spilt. Nå kan Blink-spissen være på vei tilbake til eliteserien allerede i sommer.

24-åringen som er på lån fra Ranheim til PostNord-ligaen og Stjørdals/Blink, kom tilbake til klubben han spilte for i perioden 2012-2016 og har vært en umiddelbar suksess.

For et høytflyvende Stjørdals/Blink som svært overraskende leder avdeling 1 og står uten tap på de fem første kampene, har Lillebo virkelig brukt låneoppholdet til å spille på seg selvtillit.

– For vår del håper vi Mats har godt av en vårsesong i Stjørdals-Blink og at han kan komme tilbake til oss til sommeren som en bedre spiller, sa Ranheim-trener Svein Maalen til Stjørdal/blinks hjemmesider da avtalen ble signert.

Nå gjenstår det å se om lånet forlenges eller om han returnerer til eliteserieklubben når avtalen utløper 1. August.

Lillebo leder toppscorer statistikken etter fem spilte runder av sesongen. Like bak følger en duo fra Åsane og spisskollega Sondre Stokke som har vært skadet den siste tiden.

Toppscorere i PostNord-ligaen etter fem runder:

  • Mats Lillebo (Stjørdals/Blink, på lån fra Ranheim) – 7 mål
  • Håkon Lorentzen (Åsane) – 5 mål
  • Joakim Vatle Hammersland (Åsane) – 5 mål
  • Markus Naglestad (Egersunds) – 4 mål
  • Sondre Hopmark Stokke (Stjørdals Blink) – 4 mål
  • Lasse Bransdal (Oppsal) – 4 mål

Les mer om PostNord-ligaen

Her finner du informasjon om ligaen, oversikt over kampene og tabellene, tilgang til håndbok for deg som er med i ligaen, og lenker til aktivietet på sosiale medier.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
.