Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord Pluss PostNord Pluss
Fordelsprogram for privatpersoner

PostNord Pluss

Bli med i vårt fordelsprogram og få eksklusive medlemsfordeler og tilbud!

Meld deg inn nå

Fordeler med PostNord Pluss

  • Enkelt - du får poeng hver gang du sender eller mottar pakker
  • 3 nivåer - for hver 10. pakke får du nye fordeler
  • Eksklusivt - du får personlige rabatter og tilbud fra oss og våre partnere
få rabatter og medlemstilbud

Du kommer ett steg nærmere neste bonusnivå for hver pakke du enten sender eller mottar. Det eneste du må gjøre for å begynne å tjene poeng, er å melde deg inn i fordelsprogrammet vårt.

Vi vet at nordmenn handler mye på nettet og at vi setter stor pris på fleksibilitet i leveringen av pakker. Derfor har vi laget et fordelsprogram som er skreddersydd for deg!

Fordelprogrammet er delt inn i 3 nivåer. For hvert 10. poeng du får rykker du opp til neste nivå.

  • Basic: Alle medlemmer starter på basic. På dette nivået får du 10% rabatt på å endre utleveringssted for pakkene du venter på.
  • Silver: Når du har opptjent 10 poeng blir du Silver-medlem. På dette nivået får du 20% rabatt på å endre utleveringssted og å gi fullmakt til en annen som skal hente pakken din.
  • Gold: Når du har sendt eller mottatt 20 pakker eller mer blir du Gold-medlem. Da får du 30% rabatt på alle våre tilleggstjenester.

Bli en del av PostNord Pluss

Meld deg inn i fordelsprogrammet vårt nå, og tjen poeng fra første pakke du enten sender eller mottar. Poengene gir deg eksklusiv tilgang til rabatter og tilbud.

Relaterte tjenester

Pakke
MyPack GO

MyPack GO

MyPack GO er en tjeneste for privatpersoner som skal sende en pakke på opptil 20 kg til mottakere i Norge. Betal for pakken på nett og lever til nærmeste pakkeleveringssted.

.