Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
digitale tjenester / collect in-store

Slik fungerer Collect In-store

Ønsker du å kunne levere ut egne pakker i butikk? Med Collect In-store har vi i PostNord laget en app som gjør det enkelt å håndtere logistikken rundt pakker kunden bestiller på nett for å hente i butikk, enten pakken kommer fra et sentrallager eller sendes direkte fra butikken de bestilles hos.

For kundene dine betyr det at de samtidig får alle varslinger, sporing og endringsmuligheter som vanligvis følger en levering fra PostNord. Når pakken er klar til utlevering i butikken kan de til og med velge om de heller vil få den hjem på døra, alt ettersom hva som passer best.

Når pakkene kommer fra PostNord, skanner du dem rett inn på hylla i butikken. Dermed har du til enhver tid oversikt både over alle pakker som skal leveres ut, og hvilke pakker PostNord neste gang skal ta med i retur igjen.

Kunder som velger å hente pakken sin i butikken, får en digital hentelapp i my.postnord, eller en hentekode på sms. Når denne skannes viser appen hvor i hylla pakken ligger, slik at du raskt kan finne den frem, og la kunden signere for utlevering sammen med legitimering.

Pakker som leveres i retur skannes like enkelt inn igjen på hylla i butikken. Skal den tilbake til et sentrallager, kan du velge om henteoppdraget skal gå til PostNord på direkten. Du kan også legge inn et tidspunkt for når pakken skal plukkes om vi ikke skal ta den med ved neste pakkelevering, eller du vil ta varen inn i butikkens eget lager.

Alt dette og mer til gjør du enkelt i appen. Det gjelder også dersom du velger ikke bare å levere ut egne pakker, men også vil gjøre det for andre nettbutikker gjennom å bli et PostNord Hentested. Som hentested, enten det er for dine egne, eller også andres pakker, gir du kundene dine mulighet til å bruke nettbutikkens tilbud med en fleksibel utlevering, samtidig øke trafikken og muligheten til mersalg i butikken.

Collect In-store – kostnadseffektive forsendelser rett fra butikk.

PostNord, vi leverer.

.