Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
Digitale tjenester for bedrifter

Mottakerportal for bedrifter

Aldri har mer av handelen i Norge foregått digitalt, og aldri har det heller vært enklere. Vi utvikler stadig bedre tjenester for bestilling, frakt, betaling og retur, og nå kan også du som først og fremst mottar varer ta del i denne forenklingen.

Med vår nye portal for bedriftsmottaker åpner vi nå alle disse mulighetene for deg. Du finner dem på my.postnord.no/bedrift.

Enten du driver klesbutikk, et verksted eller jernvarehandel, der mesteparten av handelen fortsatt foregår fysisk i butikken, får du jo varene fra et sted. Og kanskje merker du også et økende behov for å sende ting videre, enten det er til filialen i nabobyen eller en kunde som gjerne vil ha det levert hjem?

For stadig flere foregår handelen også i mer enn en kanal. Kunden kan velge, og da kan det fort være både raskere og rimeligere å sende denne varen direkte fra butikken, i stedet for å gå om et sentrallager. Du må bare huske å legge til rette for en like enkel retur.

Med vår nye portal for bedriftsmottaker åpner vi nå alle disse mulighetene for deg. Du finner dem på my.postnord.no/bedrift. Har du ikke brukt mottakerportalen før, er registreringen gjort på sekunder. Med bare noen få klikk kan du også opprette kundeavtale hos PostNord for enda bedre løsninger og betingelser, ta i bruk PostNords kasseløsning for nettbutikker eller bli et PostNord Utleveringssted, om du ønsker det. Eller bare gå rett videre til å sende eller motta varer.

Enten du skal sende til en privatperson eller bedrift, kjøper du frakt og får transportetikett. Og vil du at mottakeren like enkelt skal kunne returnere sendingen, kan du få returlappen med det samme. Her vil du også ha oversikt over alle sendinger som er på vei fra deg.

Venter du på sendinger har du oversikt over alle her. Se hvor langt de har kommet og gjør endringer om nødvendig, enten du trenger varen tidligere, senere eller levert et annet sted.

Varer du likevel ikke trenger, og som skal tilbake til grossist eller sentrallager, bestiller du like lett retur til. Se også oversikt over alle varer som er på vei tilbake, og når de ventes på plass. Om du ønsker kan du betale for tjenestene direkte i våre løsninger eller velge faktura. Uansett blir alle betalinger lagret så du enkelt finner dem igjen.

Skulle det fortsatt være noe du trenger hjelp til, er vår kundeservice aldri mer enn et klikk unna. Det samme gjelder innstillingene dine, der du selv velger hvordan du vil kommunisere med PostNord; varsling på mobil eller e-post for alle sendinger, eller bare noen utvalgte. Her kan du også styre hvor mange av de ansatte som skal få varsler når noe er på vei.

Lyst til å komme i gang?

Gå inn på my.postnord.no/bedrift i dag. Få umiddelbar oversikt over alle sendinger på vei til deg, og velg selv hvordan du vil håndtere din logistikk videre.

PostNord, vi leverer.

.