Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

Sporingsappen - pakkesporing for mobil

PostNord Sporingsapp for mobil

Med PostNord-appen kan du enkelt følge dine pakker på vei til deg.

Om appen

Med appen PostNord Norge kan du følge pakker på vei til deg som er sendt med PostNord. Du vil kunne se siste status for sendingen, og når pakken er forventet levert.

Oppgir du ditt mobilnummer og/eller e-post når du handler varer, vil din pakke automatisk lastes inn i appen. Trenger du å hente din pakke på et av våre utleveringssteder, får du veibeskrivelse og informasjon om åpningstider. Du får også hjelp til å holde orden på dine returer, og får i tillegg mulighet til å bli varslet om å sjekke at refusjon har blitt tilbakebetalt.

Vanlige spørsmål:

Hvordan legger man til en pakke i appen?

For iPhone er det et pluss-tegn (+) i øvre høyre hjørne, og for Android er det et pluss-tegn i nedre høyre hjørne. Dersom din avsender har oppgitt ditt mobilnummer eller e-postadresse vil pakken legge seg til i appen automatisk.

Hva er et sendingsnummer?

Et sendingsnummer er et serienummer som identifiserer din pakke. Dette får du fra din avsender. Sendingsnummer kan iblant også kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer.

Hvordan kan jeg slette en pakke?

I oversikten over alle dine pakker, kan du dra til venstre og slette pakker.

Hvordan fungerer varsel når jeg er i nærheten av et pakkeleveringssted med pakke til meg?

I appen kan du få en påminnelse når du er i nærheten av et pakkeleveringssted der du har en uavhentet pakke. Når funksjonen aktiveres lagrer appen det aktuelle pakkeleveringsstedets koordinater, og ber samtidig telefonen å varsle når den befinner seg i nærheten av disse koordinatene. PostNord får altså ingen informasjon om hvor du befinner deg.

Finn ut mer om PostNord MyPack Go

Nå kan alle sende pakker med PostNord

​Visste​ du at du som privatperson nå kan sende pakker med PostNord? Kjøp frakt online, skriv ut etikett og send pakken fra butikk til butikk.

Kjøp frakt online​