Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Om widgets og webservices

En widget er en "klar-til-bruk" webtjeneste som din bedrift kan lime inn på firmaets hjemmeside. En webservice gir din bedrift mulighet til å integrere tjenester som finnes i våre systemer med din bedrifts systemer.

Widget

Vår widget gir din bedrift mulighet til å integrere våre tjenester med dine nettsider.

En widget er en "klar-til-bruk" webtjeneste som din bedrift kan lime inn på firmaets hjemmeside. Du kan enten bruke standard farger og fonter eller justere widgeten til stilen på ditt nettsted.

For å integrere en widget kreves kunnskap om html (nivået av nødvendig ferdighet varierer avhengig av selskapets webplattform), samt tilgang til bedriftens webservere.

Widgeten støtter direkte søk. For eksempel kan du sende en e-post til dine kunder som er registrert med en klikkbar forsendelses-ID. Hvis du bruker denne funksjonen, må den være knyttet til web-siden ditt selskap har implementert widgeten.

Webservice

En webservice gir din bedrift mulighet til å integrere tjenester som finnes i våre systemer med din bedrifts systemer.

En webservice gir bare informasjon. All bruk av informasjon og grafisk presentasjon forvaltes av din bedrift.

Denne tjenesten lar deg spore forsendelser på dine interne eller eksterne nettsteder. For eksempel kan den brukes hvis du ønsker å legge våre sporingshendelser som en del av dine mobile løsninger.

For å integrere via webservice, vil systemutviklingsferdigheter være nødvendig.