Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Om widgets og webservices

En widget er en "klar-til-bruk" webtjeneste som din bedrift kan lime inn på firmaets hjemmeside. En webservice gir din bedrift mulighet til å integrere tjenester som finnes i våre systemer med din bedrifts systemer.

Widget

Vår widget gir din bedrift mulighet til å integrere våre tjenester med dine nettsider.

En widget er en "klar-til-bruk" webtjeneste som din bedrift kan lime inn på firmaets hjemmeside. Du kan enten bruke standard farger og fonter eller justere widgeten til stilen på ditt nettsted.

For å integrere en widget kreves kunnskap om html (nivået av nødvendig ferdighet varierer avhengig av selskapets webplattform), samt tilgang til bedriftens webservere.

Widgeten støtter direkte søk. For eksempel kan du sende en e-post til dine kunder som er registrert med en klikkbar forsendelses-ID. Hvis du bruker denne funksjonen, må den være knyttet til web-siden ditt selskap har implementert widgeten.

Webservice

En webservice gir din bedrift mulighet til å integrere tjenester som finnes i våre systemer med din bedrifts systemer.

En webservice gir bare informasjon. All bruk av informasjon og grafisk presentasjon forvaltes av din bedrift.

Denne tjenesten lar deg spore forsendelser på dine interne eller eksterne nettsteder. For eksempel kan den brukes hvis du ønsker å legge våre sporingshendelser som en del av dine mobile løsninger.

For å integrere via webservice, vil systemutviklingsferdigheter være nødvendig.