Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Integrasjon av pakkeleveringssteder

Vi har flere forskjellige måter å integrere seg mot valg av utleveringssted for vårt MyPack Collect-produkt. Vi anbefaler deg derfor å sette deg godt inn i alternativene før du velger løsning.

Webservice-integrasjon​

For å integrere via webservice, vil systemutviklingsferdigheter være nødvendig.

​Velg utleveringssted

Tjenesten oversetter en lokasjon til et antall utleveringssteder, sortert etter distanse med den korteste distansen først.

Tjenesten kan for eksempel benyttes til å la e-handelskunder velge hvilket utleveringssted de ønsker å hente sin forsendelse på.

Tjenesten kan benyttes for sendinger til og fra Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Finn utleveringssted ut fra postnummer

Tjenesten oversetter et postnummer til navn og adresse på det utleveringssted som har ansvar for det aktuelle postnummer.

Tjenesten kan for eksempel benyttes av din kundeservice til å kunne svare på spørsmål om hvilket utleveringssted som er kundens faste.

Teknisk dokumentasjon webservice MyPack Utleveringssteder

Brukervillkår nettjenester​

Privatleveranse Netterminal

For å integrere mot Netterminalløsningen enten WEB basert eller REST må man ha bruker til Min side/Privatleveranse. Kontakt edi.no@postnord.com for tilgang.

Integrasjon mot Privatleveranse n​etterminal - Webbasert eller REST (krever innlogging)

​​​WEB-basert

Dette er en ren lenkeintegrasjon som innebærer at du har en lenke fra din nettbutikk til Netterminal-webgrensesnitt, hvor kunden velger utleveringssted. Når kunden har valgt dette blir kunden sendt tilbake til din nettbutikk med informasjon om hvilket utleveringssted som er valgt.

Tjenesten begrenser seg til utleveringssteder i Norge.

Utseendet på Netterminalen kan du også endre ved å laste opp din logo, endre bakgrunnsfarge og menyfarger eller linke til en CSS for å overstyre hele designet.

​REST- eller XML-basert

Dette er for deg som ønsker å kontrollere utseendet på valg av utleveringssted og integrere det tettere med ordreprosessen i din nettbutikk.

Tjenesten begrenser seg til utleveringssteder i Norge.

REST-integrasjonen kan enten kalles med alle parameterne definert i hodet på XML-meldingen i querystrengen eller i hodet på XML-meldingen.

Hvis man ønsker å poste en XML-melding, må XML-meldingen legges i et parameter med navn XML, og postes til den oppgitte URL-en.

Med REST-integrasjonen kan man få en fullstendig liste over dekningen av utleveringssteder eller gjøre løpende oppslag på adresser.

Dersom man velger å laste ned hele filen anbefaler vi daglig oppdatering, og den krever minst ukentlig oppdatering.