Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Full kontroll med Kundeportalen

PostNord Avsenderportal
Alt på ett sted
Be om tilbud

Fra vår kundeportal styrer du alle kommunikasjons- og logistikkløsninger mot dine mottakere akkurat slik du ønsker, og du kan gjøre deg og dine produkter synlig for flere tusen daglige brukere av våre tjenester.

I kundeportalen styrer du alle dine leveranser og all kommunikasjon med dine mottakere, slik at du får det på den måten som passer deg best.

Dette får du:

  • Identifiser dine målgrupper og send målrettet markedskommunikasjon, enten via SMS, e-post, fysisk DM eller som del av din faktura og annen post, for å oppnå maksimal effekt med dine sendinger.
  • Ta i bruk bestillings-APIer for å sikre en smidig handel, både for deg og dine kunder.
  • Administrer dine transporter, endre, spore og følg opp med live statuser.
  • Konfigurer betalingsløsninger som gir kundene fleksibilitet og frihet og send fakturaer med tilpasset kundekommunikasjon.
  • Få evalueringer fra kundene dine, slik at du kan følge dem opp og møte dine kunders forventninger og behov.

I tillegg kan du tilgjengeliggjøre dine produkter direkte i vår mottakerportal, my.postnord, og PostNord Shopping, slik at du oppnår synlighet overfor 1 million daglige brukere av våre tjenester.

Har du allerede en Min side-bruker? Da kan du logge inn i portalen allerede nå.

Gå til kundeportalen