Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
PostNord nyheter og pressemeldinger

Nyheter og pressemeldinger

Her finner du de siste nyhetene fra PostNord Norge.

Siste nytt

Sikrer netthandelsvekst - PostNord dobler på Langhus

PostNord opplever kraftig vekst i netthandelen, og for å møte forventet volumvekst investerer PostNord nå i en utvidelse og modernisering av terminalen på Langhus.

Ingen grenser for Bogdanov

Neste år skal Tim Bogdanov plante PostNord-flagget på toppen av Mount Everest. Så vil eventyreren klatre mye høyere.

- Målet mitt er å komme med på landslaget

Torbjørn Vollan jobber som terminalarbeider på Alfaset. På fritiden trener han hardt for å komme med på landslaget i håndbak.

Vår første el-budbil i Oslo

Kim Oskarsen har jobbet som sjåfør siden 1997. Nå kjører han PostNords første Tesla-budbil.

Bedret produktivitet og økt kvalitet med elektronisk sendingsinformasjon (EDI)

PostNord innfører ny produksjonslogikk fra 1. juli. Dette gir bedre produktivtet og kvalitet, men stiller økte krav til overføring av elektronisk sendingsinformasjon.

Sterkt første kvartali en utfordrende tid

– Det er gledelig å kunne konstatere en resultatforbedring i første kvartal til tross for fortsatt digitalisering i brevmarkedet. Etter flere år med redusert omsetning vokser vi igjen, sier fungerende administrerende direktør og konsernsjef Annemarie Gardshol.

Nye tjenester for deg som venter på pakker til din bedrift

Aldri har mer av handelen i Norge foregått digitalt, og aldri har det heller vært enklere. Vi utvikler stadig bedre tjenester for bestilling, frakt, betaling og retur, og nå kan også du som først og fremst mottar varer ta del i denne forenklingen.

Gratulerer til Voice og Brødrene Dahl

Logistikkprisen 2019 ble tildelt Voice Norge, mens Brødrene Dahl stakk av med Miljøprisen 2019 under årets Futurum-konferanse. Konferansen ble avholdt på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo.

PostNords fortollingskontor i Halden fyller år

- Til tross for at fortollingskontoret åpnet for 2 år siden er det ikke alle som vet om oss, sier avdelingssjef Ronny E. Hansen.

Tollinformasjon PostNord angående Brexit

Det forventes at Storbritannia vil forlate Den europeiske union (EU) 29. mars 2019. Den ventede uttredelsen fra tollunionen innebærer vesentlige endringer for pakke- og logistikktransporter til og fra Storbritannia.