Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Ny Postkort-app tilgjengelig

11.02.2019 14:19:47

Ny applikasjon for Postkortet Norge er tilgjengelig i App Store og Google Play.

Postkortet Norge ny app

Vi jobber fortløpende med å videreutvikle Postkortet, og nå er det på tide med en større oppdatering. Dette innebærer at vi har lansert en helt ny Postkort-app.

Den nye applikasjonen har et mer moderne og brukervennlig grensesnitt og forbedret mulighet for bilderedigering. Oppdateringen vil i tillegg muliggjøre at ytterligere funksjonalitetet kan lanseres framover.

Den nåværende applikasjonen vil fungere frem til 31. mars 2019, men det kreves at du har lastet ned den nye applikasjonen for å kunne ta i bruk Postkortet etter det.

I den nye applikasjonen har vi valgt å forandre rabattsystemet: Tidligere var det forhåndskjøp, men nå får man rabatten direkte ved betaling om man sender 5 postkort eller flere i samme bestilling. Postkort som du allerede har forhåndskjøpt kan du overføre til den nye applikasjonen ved å oppgi din e-post i profilen.

Ettersom det er en helt ny applikasjon vil historikk og adressebok fra nåværende applikasjon ikke overføres til den nye applikasjonen. Vi håper dette ikke skaper problemer.

Last ned nye appen i App Store og Google Play

Vil du vite mer om Postkort-appen?

Les mer om Postkortet Norge her

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.
Få nyhetsbrev fra oss