Hopp over navigering og søk

Slik sikrer du deg de beste kjøpene under Black Week

Black Week har utviklet seg til å bli den dominerende perioden for norsk julehandel. Det flommer over av reklame og gode tilbud, og det kan være vanskelig å få oversikt. For å gjøre de beste kuppene gjelder det å være smart!

Her er 8 tips for at du skal få mest mulig ut av Black Week:

  1. Abonner på nyhetsbrev med gode tilbud. Gjør deg opp en tanke om hvilke butikker du ønsker å få tilbud fra. Mange nettbutikker sender eksklusive tilbud på e-post rett før Black Week, så du kan ligge litt i forkant og sikre deg de beste kjøpene. Det kan også være lurt å følge disse på sosial medier for å få med deg tilbudene først.

  2. Prioriter. Det er ikke sunt for hverken deg, lommeboken din eller miljøet å gå helt bananas. Lag en liste i forkant og prioriter de tingene som virkelig er viktige for deg.

  3. Sjekk prisene på forhånd. Tilbudene er ikke alltid så gode som de gir seg ut for å være. For å unngå å bli lurt kan det være lurt å sjekke prisene i nettbutikken før Black Friday og Black Week.

  4. Sammenlign med andre nettbutikker. Selv om du har funnet et godt tilbud i én nettbutikk, kan det godt hende at en liknende butikk har et enda bedre tilbud på akkurat det du ser etter.

  5. Merk deg returvilkårene. Det hender at nettbutikkene endrer returvilkårene sine når de har salg. Så før du fyller handlekurven og tenker at du bare kan returnere det du ikke vil ha, dobbeltsjekk returvilkårene.

  6. Bruk en annen nettleser. Det kan være lurt å bruke en annen nettleser enn du vanligvis bruker, eller åpne et såkalt inkognito-vindu. Slik unngår du kundebasert prissetting. Ved hjelp av verktøy som cookies kan nettbutikkene finne ut hvor mye du er villig til å betale, og sette prisen deretter. Et tilleggstips kan være å sjekke prishistorikken på varen ved hjelp av en sammenlikningstjeneste som Prisjakt eller Prisguiden.

  7. Ikke tenk for lenge. Hvis det er noe du vet du vil ha, vær kjapp.

  8. Register deg på myPostNord. Når du først har gjort et kjøp får du enkelt oversikt over alle pakker på vei til deg med PostNord her. Dersom du registrerer deg som PostNord Pluss-medlem får du også poeng per pakke du mottar, noe som vil gi deg rabatter på de ulike tjenestene våre. Gå til myPostNord.

Vi håper disse tipsene var til hjelp, og at du er bedre rustet til å sikre deg de smarteste og beste kjøpene!