Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Pakkesporing - Hvordan spore en pakke

Pakkesporing - Hvordan spore en pakke

PostNord har gjort det enkelt å spore en pakke. Alt du trenger er sendingsnummer eller du kan laste ned appen som gir deg alle oppdateringer rett inn på mobiltelefonen.

Lurer du på hvordan du kan spore en pakke? Mulighetene er mange dersom pakken er sendt med oss.

Sendingsnummer/ordrenummer

Du kan enkelt spore pakken din på postnord.no. Det eneste du trenger er et sendingsnummer som er et unikt serienummer for din pakke. Det er avsender som gir pakken et sendingsnummer, som også kan kalles kollinummer, kolli-id, sporingsnummer eller tracking nummer. Det må ikke forveksles med ordrenummer.

Har du sendingsnummer kan du spore din pakke gjennom å taste inn nummeret på denne siden:

Spor din pakke

Du kan også bruke pakkens sendingsnummer til å avtale tidspunkt for alle pakker som skal leveres hjem til deg. Så fort vi har fått en pakke fra avsender vil vi kontakte deg via sms eller e-post, og du vil få opp en lenke til en side der du kan velge mellom ulike utkjøringstider på dag- eller kveldstid. Du kan også gå inn direkte på Avtal hjemlevering og skrive inn sendingsnummer.

Spore pakke i egen app

Har du smarttelefon og ønsker full oversikt for å spore alt som skjer med pakken fra den ankommer oss, bør du laste ned PostNord-appen.

Har du først lastet ned og registrert deg i appen, vil den få opp alle varer som skal sendes med PostNord, så lenge du oppgir mobiltelefonnummer eller e-postadresse ved kjøp – noe som uansett er påkrevd hos de fleste nettbutikker.

I appen vil du da kunne spore en pakke fra den kommer til oss, via omlasting til utkjøring og levering. Her kan du avtale tid for hjemlevering direkte, og trenger du å hente din pakke på et av våre utleveringssteder, får du veibeskrivelse og informasjon om åpningstider. Du får også hjelp til å holde orden på returer og refusjoner.

Appen for å spore en pakke kan lastes ned både til iPhone og Android-telefoner.

Last ned appen

Last ned sporingsappen vår

Med appen kan du følge pakker på vei til deg som er sendt med PostNord. Du vil kunne se siste status for sendingen, og når pakken er forventet levert.

Last ned appen
.