Hopp over navigering og søk
2020-12-09 00.00

Ny PostNord-butikk på Løren

Butikken på Løren er et viktig tilskudd i et sentralt område preget av befolkningsvekst, utbygging og med et sterkt behov for god kapasitet som møter kundenes logistikkbehov i hverdagen. Det er derfor svært gledelig å erklære at vår 3. PostNord-butikk på Løren endelig er åpnet! 

imagems1gm.png

Løsningen med eget hentested, har vært en stor suksess for PostNord – og som i høy grad verdsettes av kundene. Dette gjenspeiles i våre målinger knyttet til kundetilfredshet.

Eget prøverom i butikken 

For hentestedet på Løren, tar vi nå ytterliggere steg for å møte kundenes behov: Vi har satt opp et prøverom hvor kunden har muligheten til å teste klær og tilbehør i butikken, og sende pakken i retur direkte hvis man ikke ønsker produktet man fikk tilsendt.

Blant annet viser våre egne netthandsundersøkelser at retur av klær og sko rangerer høyt blant produktkategoriene, derfor er det all grunn til å tro at prøverommet bidrar til å gjøre folks hverdag enda litt enklere.

Vi ønsker alle våre kunder hjertelig velkommen til butikken vår på Løren, og ser samtidig frem til åpning av neste sted - som blir i Trondheim!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Da vil du motta nyheter innen netthandel, logistikk og kommunikasjon.