Hopp over navigering og søk
2019-06-27 12.23

Vi har åpnet butikk i Bergen

Midt i Bergen sentrum har vi nå åpnet butikk. Nå kan bergenserne hente ut sine pakker i freshe nye lokaler.

Vi åpnet vår første butikk i oktober 2018 på Grünerløkka i Oslo. Positive tilbakemeldinger har vært en gjenganger, og vi ser et stort potensiale med å åpne egne butikker for utlevering av pakker og andre servicefunksjoner.

— Butikken i Bergen er utvilsomt et godt tilskudd og vi går en spennende tid i møte, hvor alle prognoser og tall viser at netthandelen bare vil øke. Kundene vi har hatt innom butikken til nå er veldig postive. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Tony Andre Johnsen, leder for MyPack i PostNord.

Den nyåpnede butikken åpnet allerede 11. juni og fungerer som et pick-up-point, eller pakkehotell som det også blir kalt. Nå gleder vi oss til høysesong; julehandelen og ikke minst Black Friday. 

Netthandelen vokser

På en tolvmåneders periode mellom 2017 og 2018 har vi europeere handlet på nett for 198 milliarder EURO. Det er en økning på 9,4 prosent sammenlignet med året før. PostNord har tatt nødvendige grep, og ser behovet for en egne butikker når netthandelen bare fortsetter å vokse.

— Vi har mer enn 1600 butikker i vårt butikknettverk nå, men butikkene, særlig i de store byene har begrenset plass, og de trenger avlastning i perioder med store volum. Spesielt med større pakker som opptar mye plass, sier Johnsen.

Med tilgang til alle systemer vil man som kunde få mer hjelp i PostNords egne butikker på Grünerløkka og Bergen, enn hos dagligvarebutikkene som i dag er fungerende pick-up-points.

— Vi ser at når vi har vårt eget sted, kan vi styre alt selv, det er PostNord-ansatte som møter kundene, og vi har tilgang til all informasjon som ligger inne i PostNords systemer, akkurat som Kundeservice. Det betyr at vi kan hjelpe kundene i større grad enn det butikkene kan. Netthandelen kommer bare til å fortsette å vokse, så målet på sikt er å etablere egne pakkehotell i alle de store byene her i landet sier Johnsen.

Fakta om butikken:

Adresse: Klostergaten 6, Bergen
Ansatte: 
4 stk
Åpningstid: 
08 - 19 (10 - 18)