Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Seminarer og kurs

PostNord engasjerer seg aktivt for å bidra til å oppdatere kunder og andre interesserte på trender og markedsendringer, nye og mer rasjonelle logistikkløsninger og muligheter skapt av ny teknologi.

Dette gjør vi gjennom å tilby en blanding av regionale og nasjonale seminarer og kurs, ofte også spesielt tilpasset bestemte bransjer og industrier.

Våre arrangementer

e-d@y 2018: Nytenkning og enkle løsninger

e-d@y 2018

For fjerde året på rad, og igjen ble e-d@y en innholdsrik dag med flere dyktige forelesere.

Alt om e-d@y 2018
e-d@y 2017: Kundeinnsikt - gjør hele forskjellen

e-d@y 2017: Kundeinnsikt - gjør hele forskjellen

Hvor oppdatert er du på dine kunders ønsker og forventninger? Det er en tøff kamp for å være kundens favoritt. Transparens, globalisering og mer forlangende kunder forandrer bedrifter og omgivelsene.

Alt om e-d@y 2017
Futurum-konferansen 2017

Futurum-konferansen 2017

En gang i året arrangeres PostNords Futurum-konferanse, en konferanse som tar for seg fremtidstrender som vil prege dagens logistikk- og kommunikasjonsløsninger. Dette er også en samlingsarena for bransjen, her deles erfaringer og inspirasjon for å drive utviklingen videre. Her får dere en oppsummering av årets konferanse, hvor det overordnede temaet var Digitalisering.

Alt om årets konferanse
e-Day 2016

e-Day 2016

Vil du lykkes med netthandel? Vi vet hvordan du får lønnsom vekst! Velkommen til gratis e-handelsseminar ved Ullevål Business Class 30. november.

Se programmet og meld deg på
.