Hopp over navigering og søk

FlexChange

FlexChange hjelper kundene med å velge hvordan og når pakken skal leveres. Det er smidig for deg og enkelt for kunden.
Kontakt meg om FlexChange

Gi kunden mest mulig valgfrihet

Kundene ønsker å velge hvordan de skal få pakkene levert. Det gjør livet deres enklere. Med tjenesten FlexChange forenkler du livet for kundene.

Smidig

Kunden velger hvordan pakken skal leveres, via myPostNord.

Enkelt

Valget gjøres enkelt via myPostNord.

Fleksibelt

Kunden kan enkelt endre valgt alternativ i myPostNord.

Valgfritt

FlexChange inneholder flere forskjellige leveringsalternativer. Velg det som passer best for deg.

Slik fungerer FlexChange

Når pakken har ankommet utleveringsstedet, får kunden en melding via sms eller e-post med en lenke til myPostNord. Via myPostNord kan hun deretter endre den foreslåtte leveringsmåten.

Ved valg av hjemlevering (MyPack Home) kan pakken avleveres på et angitt sted hvis ingen er hjemme. Når valget er gjort, får kunden en bekreftelse på valgt leveringsalternativ.

Ved pakke til utleveringssted (MyPack Collect) kan kunden velge å få pakken levert hjem eller hente den på et annet valgfritt utleveringssted.

Kunden kan dessuten enkelt endre tidspunktet for bestilt levering direkte på nettet. Smidig for deg og enkelt for kunden! 

Flere FlexChange-alternativer som gjør livet lettere for deg og for kunden din:


FlexChange – fra utleveringssted til hjem
Noen ganger kan det være deilig å slippe å hente pakken på et utleveringssted. Kunden kan enkelt, mot et gebyr, endre den bestilte leveringen og velge at pakken i stedet skal leveres hjem. 

FlexChange – bytt til et annet utleveringssted
Noen ganger kan det være praktisk å hente pakken et annet sted. Kunden kan enkelt, mot et gebyr, oppdatere den bestilte leveringen og velge at pakken skal leveres til et utleveringssted som passer bedre.

FlexChange – levering også når du ikke er hjemme
Er kunden ikke hjemme? Da kan hun velge å få pakken levert, selv om ingen er hjemme og tar imot. Pakken legges da utenfor døren eller på angitt sted. Det finnes noen unntak, avhengig av kundens valg eller innholdet i sendingen.

Vil du gi kundene dine full fleksibilitet?

La kundene dine få kontroll på leveransen og gi dem alle valgmuligheter med FlexChange. Dette sikrer mer fornøyde kunder og bedre kjøpsopplevelse.

Kontakt oss om FlexChange

Relaterte tjenester

MyPack Collect

Med MyPack Collect kan du sende pakker for levering til utleveringssteder i hele Norden. Vi henter hos deg og leverer til utleveringsstedet.

Mer om MyPack Collect

PostNord Return Drop Off

Med PostNord Return Drop Off gjør du det enkelt for kundene å returnere en pakke, samtidig som både du og kunden får full kontroll på returene.

Mer om PostNord Return Drop Off