Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Logistikkløsninger for ditt behov

Vi har alle de logistikk- og kommunikasjonsløsningene du trenger for å få flere kunder over hele Norden.

Med PostNord får du en partner som kan hjelpe deg enten du trenger enkeltprodukter som å sende pakker eller gods, eller vil ha skreddersydde, helhetlige løsninger for alt fra bestilling til varelager, levering og all kommunikasjon med kunder.

Gjennom våre 120 avdelinger og 6 000 utleveringssteder har vi Nordens største distribusjonsnett med daglige avganger og leveranser til Norge, Sverige og Danmark.
Med en rekke valg for dør til dør-levering når vi raskt og enkelt ut til 25 millioner husstander og 2,5 millioner bedrifter.

Pakker, gods og spesialløsninger

For pakker tilbyr vi fleksible løsninger alt etter som hva du som sender ønsker å tilby mottakerne dine: Henting ved et av våre utleveringssteder i nærbutikk, på terminal eller levering på døra med og uten signatur.

For gods tilbyr vi både stykkgods som er dør til dør-sendinger der du kan samle flere kollier i forskjellige størrelser med en samlet vekt på opptil 2,5 tonn, og partigods som er forsendelser over 2,5 tonn.

Vi har også spesialsendinger for ekspress, leveranser over natta og temperert gods der avansert overvåkingsteknologi og gjør at vi kan levere i en kontrollert og uavbrutt kjølekjede fra dør til dør.

Men også for deg som ikke helt vet hvilke løsninger du bør velge, og trenger hjelp til hvordan du best rigger hele logistikken i din virksomhet, er vi rett partner. Med lokal forankring og tusenvis av kundemøter både digitalt og fysisk hver eneste dag, vet vi nemlig så mye om ditt marked at vi kan effektivisere driften.

Løsninger etter kundens behov

Gjennom store mengder data om forbrukerpreferanser kjenner vi den norske og nordiske forbrukeren og vet hva hun forventer både av informasjon, effektivitet og fleksible leveringsløsninger.

Vi kan hjelpe deg med å samle inn og systematisere innsikt om kunder og marked, hvordan du effektivt skal kommunisere med dem og hvordan du skal organisere bestillings- og utsendingsrutiner, lager og transport.

Med PostNord får du også en rekke selvbetjeningsverktøy der du som selger eller mottaker kan gjøre dine valg og få informasjonen du trenger.

For å komme i gang med å bruke våre tjenester, ta kontakt med oss.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift?

Fyll ut informasjonen i kontaktskjemaet med navn, e-post, adresse og bedrift, så ringer vi tilbake til deg.