Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
om postnord

Nordens ledende logistikkoperatører

Hos oss jobber det dyktige logistikkoperatører som kontinuerlig arbeider for at vi i takt med digitaliseringen skal være Nordens ledende logistikkaktør.

Digitaliseringstakten øker raskt, og med det styrkes forbrukermakten. Samtidig utgjør logistikken en viktig del av kjøpsopplevelsen, og den må være basert på forbrukernes behov.

For netthandelsaktører og detaljhandlere som ønsker å lykkes, er det derfor et virksomhetskritisk spørsmål å oppfylle forbrukernes ønsker når det gjelder valgfrihet, samt praktiske og smidige løsninger. Dette kan vi hjelpe deg med!

Hva tilbyr vi?

PostNord tilbyr en rekker løsninger innen logistikk og kommunikasjon, både for bedrifter og privatpersoner.

Som privatperson kan du sende postkort direkte fra din mobil, til noen du syntes fortjener det. Les mer om postkort-appen og last ned ned her. I tillegg kan du enkelt sende pakker opptil 20 kg til hvem som helst i Norge gjennom vårt nettverk av pakkeleveringssteder. MyPack GO, som tjenesten heter, bestiller du enkelt her.

Har du nettopp startet en bedrift? PostNord hjelper deg med analyse av dine kunder og målgrupper, slik at du til en hver tid vet hva som er det beste for dine forretningsforbindelser. Les mer om våre logistikk- og kommunikasjonsløsninger her.

For små og mellomstore bedrifter har PostNord flere aktuelle tjenester. De vanligste tjenestene er MyPack Collect, MyPack Home og MyPack Home Small.

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift?

Fyll ut informasjonen i kontaktskjemaet med navn, e-post, adresse og bedrift, så ringer vi tilbake til deg.