Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at nettstedet vårt fungerer ordentlig, for å samle statistikk og for markedsføring. Du aksepterer bruk av informasjonskapsler (cookies) ved å lukke boksen, eller klikke videre til nettsiden. Om informasjonskapsler

PostNord E-handel
Din selvfølgelige forretningspartner
Kontakt meg

E-handel

PostNord er den selvfølgelige partneren for alle Nordens netthandlere, uansett størrelse.

Den forbrukerdrevne logistikken, med valgfrihet som nøkkelord, er en nøkkel til fremgang for den som vil lykkes innen e-handel.

Netthandelskonsumentene stiller høye krav til selv å få bestemme når, hvor og hvordan varer kjøpes og leveres. De ønsker å følge med på pakkene sine, og å enkelt kunne returnere varene.

Ambisjonen vår er å være førstevalget for sluttforbrukerne, og PostNord vil bidra til en positiv kjøpsopplevelse uansett hvordan og hvor man handler.

Våre løsninger for netthandlere er omfattende – uansett om du er ny netthandler eller en etablert butikkjede, har vi en løsning som passer for deg.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bli med på e-day 2017

Bli med på e-day 2017

På e-d@y 2017 setter vi oss inn i kundens hjerne og studerer hva som påvirker et kjøp, hva som skal til for et gjenkjøp og hvilke digitale forbedringer du kan gjøre for å styrke relasjonen og tilfredsheten til dine kunder.

Sikre deg en plass på arrangementet
Leveranse på kundens vilkår

Leveranse på kundens vilkår

Forbrukeren vil ha valgfrihet. Det skal være enkelt å velge, og det skal finnes flere alternativer å velge mellom. Vi hjelper deg å gjøre det enklere for dine kunder gjennom løsninger som gir valgfrihet rundt kjøp og leveranser.

Mer om løsningene
Netthandel i Norden 2017

Netthandel i Norden 2017

Befolkningen i Norden netthandler stadig mer, og grensen mellom netthandel og fysisk handel blir stadig mer utydelige. Vi ser også hvordan forbrukere i større grad tester produktet i butikk for så å kjøpe på nett, eller sjekker på nett før de handler i butikk.

Les mer om funnene i undersøkelsen
PostNord MyPack Collect

Starthjelp til nettbutikken

Du kan nå selv levere pakkene dine til våre pakkeleveringssteder og sende til dine kunder. Du sender din pakke fra butikk til butikk.​

Les mer om PostNord MyPack Collect
6 tips til en bedre netthandel

6 tips til en bedre netthandel

Nettkundene stiller stadig tøffere krav når det gjelder å selv få bestemme hvordan, hvor og når varer kan kjøpes og leveres. Her er veiledningen som hjelper deg.​​

Les våre tips
Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Les om våre kunders erfaringer og om hvordan vi samarbeider for å løse deres logistikk.

Les kundenes erfaringer
Vil du vite mer om våre e-handelsløsninger?

Vil du vite mer?

​Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg​