Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Hva er partigods?

Partigods er sendinger med en samlet vekt på mer enn 2,5 tonn, som i størst mulig grad kan gå fra dør til dør uten å være innom terminal.

Partigods kan være delpartier eller hellaster der kolliene må kunne håndteres med normale hjelpe- og transportmidler.

Vi henter normalt direkte hos deg og frakter deretter sendingen helt frem til mottaker med bil, jernbane eller til sjøs, alt ettersom hva som er mest effektivt.

Kolliene må ikke være større enn at de kan håndteres med normale hjelpemidler og transporteres i ordinære transportenheter. Samlet vekt på lasten bør være over 2,5 tonn for at sendingen ikke heller bør gå som stykkgods.

Sender du partigods med PostNord får du tilgang til Nordens største distribusjonsnett med fleksible laste- og lossetider. Gjennom sporingsverktøyet vårt kan du følge med på sendingene i realtid hele døgnet. Eventuelle avvik varsles automatisk.

Det blir også utarbeidet rapporter med sendings-, omsetnings- og kvalitetsstatistikk slik at du som kunde kan følge utviklingen over tid.

Produktnavnet til partigods er PostNord Partloads. Her kan du lese mer om tjenesten, og også be om tilbud på din forsendelse.

.