Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
MyPack Collect MyPack Collect
Pakketjeneste for bedrifter

MyPack Collect

Med MyPack Collect kan du sende pakker for levering til utleveringssteder i hele Norden. Vi henter hos deg og leverer til utleveringsstedet.

Send nå Bli avtalekunde

Fordeler med MyPack Collect

  • Vi leverer i hele Norden.
  • Vi henter pakken hos deg og leverer den til et utleveringssted nær mottakeren.
  • Mottakeren får en melding når pakken kan hentes.
  • Du kan følge pakken hele veien frem til mottakeren.
Send pakker til dine kunder i Norden

Uansett om du driver nettbutikk eller bare vil ha mulighet til å sende pakker til kundene på en smidig måte en gang imellom – da er MyPack Collect tjenesten for deg.

Vi henter pakken hos deg og leverer til et utleveringssted nær mottakeren. Vi leverer i Norden, der vi har et bredt distribusjonsnettverk som vokser kontinuerlig.

Med MyPack Collect kan du følge pakken fra vi henter den hos deg, til mottakeren har hentet den på utleveringsstedet. Mottakeren får en melding via sms, e-post eller PostNord-appen når pakken kan hentes på det utleveringsstedet han/hun har valgt.

Smidig for deg og enkelt for kunden!

Mål- og vektbegrensninger – i Norge

Maks. vekt35 kg
Maks. lengde240 cm
Maks. lengde + omkrets360 cm
Maks. volum: 1 m3200 kg (1:5)

Mål- og vektbegrensninger – i Norden

Maks. vekt20 kg
Maks. lengde150 cm
Maks. lengde + omkrets300 cm
Maks. volum: 1 m3200 kg (1:5)

Overdimensjonerte pakker

Ekstra gebyr kan tilkomme hvis sendingen er over 120 cm.

Hit leverer vi med MyPack Collect

Sverige, Norge, Danmark og Finland. Leveringstidene kan variere avhengig av hvilket land sendingen sendes til.

Ansvar

Vårt ansvar for sendinger reguleres av den norske loven om veifrakt. PostNords ansvar for innenlandstransporter er begrenset til 17 SDR/kg. PostNords ansvar for transporter i Norden er begrenset til 8,33 SDR/kg.

Priser og vilkår

Her finner du vår prisliste og informasjon om våre produktvilkår. Ønsker du en individuell beregning av hva dine sendinger vil koste, kan du kontakte oss her.

Ønsker du en samlet og mer detaljert oversikt over vilkår for MyPack Collect, kan du laste ned Vilkår for MyPack Collect (på engelsk) her.

Tilleggstjenester

Postoppkrav - Cash On DeliveryMottakeren betaler for pakken før den utleveres. Pengene går inn på den bank- eller plussgirokontoen du har angitt. Gjelder PostNord MyPack Collect i Norge samt til Sverige og Finland. Maksimal grense for postoppkrav er 25 000 NOK. Les mer om Cash On Delivery her.

Begynn å sende pakker med MyPack Collect

Tegn din fraktavtale nå, og kom i gang med leveransene dine. Ønsker du å teste tjenesten først kan du sende uten avtale ved å trykke på lenken under.

.