Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren
MyPack GO MyPack GO
Pakke med sporing for privatpersoner

MyPack GO

Send pakke i Norge på opptil 20 kg. Pakken har alltid sporing og erstattes dersom noe skulle skje med den.

Send pakke her

Fordeler med MyPack GO

  • Enkelt – du betaler på nettet og leverer pakken til nærmeste pakkeleveringssted

  • Sikkert – pakken kan spores av både deg og mottaker hele veien frem

  • Tilgjengelig – pakken kan sendes til alle våre 1600 utleveringssteder i hele Norge

  • Trygt – vi erstatter inntil 10 000 NOK ved skade eller tap

PostNords alternativ til Norgespakken

Har du solgt noe på nettet? Eller skal du sende en gave? Da kan du sende pakken med MyPack GO, som er både enkelt, rimelig og trygt.

Dersom du skal sende en pakke til noen er MyPack GO vårt alternativ til Postens norgespakke. Pakken registreres og betales enkelt på nett. Da får du en etikett som du skriver ut og fester på pakken du ønsker å sende.

Slik sender du en pakke

  1. Registrer din pakke på myPostNord
  2. Betal for pakken med kort eller Vipps
  3. Skriv ut etiketten og fest den på pakken
  4. Lever pakken til nærmeste pakkeleveringssted
  5. Følg pakkens reise på myPostNord
  6. Pakken kommer frem til mottakeren innen 1-5 dager

Tips til innpakning

Pakk inn det du skal sende i solid emballasje, f.eks. en eske av papp, for å unngå at innholdet skades i transporten. Sørg for at emballasjen er ordentlig lukket, og at gjenstanden ligger støtt og godt på plass i pakken.

Alle pakker håndteres ved hjelp av maskiner, fraktes med bil og lastes sammen med andre pakker av varierende størrelse, form og vekt. Det er derfor viktig at innholdet er pakket så godt inn at det tåler støt, vibrasjoner og trykk.

Sykler, barnevogner og ski er ekstra utsatt for skade, og må derfor pakkes inn i henhold til øvrige produktvilkår.

Lær mer om hvordan du pakker for å beskytte varene.

Priser, mål og vekt

Når du registrerer pakken din velger du hvor mye pakken din veier. Dette bestemmer prisen på pakken din. I tillegg må du sørge for at pakken er innenfor de oppgitte målene.

Priser

0-10 kg139 kr
11–20 kg259 kr

Mål og vekt

Maks. lengde120 cm
Maks. lengde + omkrets *240 cm
Maks, vekt20 kg

* For å finne omkretsen på en kantete pakke legger du sammen lengden av de korteste sidene på pakken din, slik at du får den totale omkretsen rundt hele pakken. Når denne omkretsen legges sammen med lengden på pakkens lengste side, skal den ikke overskride det maksimale målet.
Eksempel: Dersom en rektangulær pakke er 20 cm bred, 10 cm høy og 60 cm lang blir målene 20+20+10+10+60=120 cm. Lengde + omkrets er dermed 120 cm.

Sørg for at pakkens vekt stemmer med det vektintervallet du har valgt (0-10 kg eller 11-20 kg). Hvis pakken veier mer, kan leveringen bli stoppet og dermed forsinket. Da kan det også hende at du må betale en ekstra avgift.

Erstatning

Blir pakken skadet eller borte, erstatter vi pakkens verdi med inntil 10 000 kr. Ta kontakt med vår kundeservice dersom du opplever dette.

Ikke send farlig gods

Du kan ikke sende pakker som inneholder eksplosjonsfarlige stoffer og gjenstander, giftige gasser og stoffer eller radioaktivt materiale.

Send pakker enda billigere som PostNord Pluss-medlem

Dersom du registrerer deg i fordelsprogrammet PostNord Pluss får du rabatt på å sende pakker, samt tilgang på en rekke andre tilleggstjenester kostnadsfritt.

Les mer om PostNord Pluss og registrer deg her.

Send pakke til hvem du vil i hele Norge

Betal for pakken på nett og send pakken fra ditt nærmeste pakkeleveringssted. Du bestemmer selv hvilket utleveringssted pakken skal sendes til, og du kan følge pakken hele veien til mottaker.
.