Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord E-handel
Din selvfølgelige forretningspartner
Kontakt meg

E-handel

PostNord er den selvfølgelige partneren for alle Nordens netthandlere, uansett størrelse.

Den forbrukerdrevne logistikken, med valgfrihet som nøkkelord, er en nøkkel til fremgang for den som vil lykkes innen e-handel.

Netthandelskonsumentene stiller høye krav til selv å få bestemme når, hvor og hvordan varer kjøpes og leveres. De ønsker å følge med på pakkene sine, og å enkelt kunne returnere varene.

Ambisjonen vår er å være førstevalget for sluttforbrukerne, og PostNord vil bidra til en positiv kjøpsopplevelse uansett hvordan og hvor man handler.

Våre løsninger for netthandlere er omfattende – uansett om du er ny netthandler eller en etablert butikkjede, har vi en løsning som passer for deg.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Bli med på e-day 2017

Bli med på e-day 2017

På e-d@y 2017 setter vi oss inn i kundens hjerne og studerer hva som påvirker et kjøp, hva som skal til for et gjenkjøp og hvilke digitale forbedringer du kan gjøre for å styrke relasjonen og tilfredsheten til dine kunder.

Sikre deg en plass på arrangementet
Leveranse på kundens vilkår

Leveranse på kundens vilkår

Forbrukeren vil ha valgfrihet. Det skal være enkelt å velge, og det skal finnes flere alternativer å velge mellom. Vi hjelper deg å gjøre det enklere for dine kunder gjennom løsninger som gir valgfrihet rundt kjøp og leveranser.

Mer om løsningene
Netthandel i Norden 2017

Netthandel i Norden 2017

Befolkningen i Norden netthandler stadig mer, og grensen mellom netthandel og fysisk handel blir stadig mer utydelige. Vi ser også hvordan forbrukere i større grad tester produktet i butikk for så å kjøpe på nett, eller sjekker på nett før de handler i butikk.

Les mer om funnene i undersøkelsen
PostNord MyPack Collect

Starthjelp til nettbutikken

Du kan nå selv levere pakkene dine til våre pakkeleveringssteder og sende til dine kunder. Du sender din pakke fra butikk til butikk.​

Les mer om PostNord MyPack Collect
6 tips til en bedre netthandel

6 tips til en bedre netthandel

Nettkundene stiller stadig tøffere krav når det gjelder å selv få bestemme hvordan, hvor og når varer kan kjøpes og leveres. Her er veiledningen som hjelper deg.​​

Les våre tips
Kundenes erfaringer

Kundenes erfaringer

Les om våre kunders erfaringer og om hvordan vi samarbeider for å løse deres logistikk.

Les kundenes erfaringer
Vil du vite mer om våre e-handelsløsninger?

Vil du vite mer?

​Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg​