Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Mottakerevaluering

Nordics Infrastruktur

Er dine kunder fornøyd med den leveringsservicen vi i fellesskap tilbyr? Vi kan gjøre en kostnadsfri evaluering av kundenes tilfredshet rundt vår felles leveringsservice.

PostNord mål er å skape konkurransefortrinn gjennom optimal leveringsservice - overfor deg og dine kunder.

Benytt anledningen til en enkel og kostnadsfri evaluering av dine kunders tilfredshet! Gjennom en nettbasert undersøkelse ønsker vi å spørre kundene dine om leveringsservicen.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss din logo og dine kunders e-post adresser, sammen blir vi enige om utforming av spørreskjema.

Du får en rapport som forteller deg om dine kunder er fornøyd med løsningene vi leverer.

Resultatet kan benyttes i vårt felles forbedringsarbeid. ​​

Vil du vite mer?

Be om tilbud​​