Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord Partloads

PostNord Partloads
Store forsendelser over 2,5 tonn, dør til dør
Bli kunde

PostNord Partloads er løsningen for forsendelser som er større enn 2,5 tonn, og som kan gå direkte fra avsender til mottaker.

Dine leveranser kan bestå av delpartier eller hellaster som i størst mulig grad sendes direkte fra avsender til mottaker, uten noen terminalhåndtering.

Sendingene må normalt være over 2,5 tonn i fraktberegningsvekt, og kolliene må være av en slik art at de kan handteres med normale hjelpemidler og transportmidler.

Når du sender partigods får du tilgang til fleksible laste- og lossetider. Sammen med deg fastsetter vi tider for henting og levering. På den måten får dere et enkelt "dør til dør"-konsept.

Vi håndterer alt fra enkle sendinger til komplekse logistikkløsninger.

Alle sendinger skannes ved henting og signeres elektronisk ved levering. Dette gjør at du kan følge med på blant annet sendingsstatus, kvalitetsstatistikker gjennom våre selvbetjeningsløsninger.

​Produktspesifikasjoner

Sende i Norge

Sende i Norge

Send PostNord Partloads i Norge.

Se spesifikasjoner
PostNord Partloads

Vil du vite mer om partiforsendelser med PostNord?

Da kan du snakke med en befrakter på en av våre avdelinger.

Ring oss på 22 32 96 00