Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Brukerguide

PostNord Brukerguide
Nordisk logistikktilbud med et unikt nettverk
Bli kunde

Denne brukerguiden presenterer grunnelementene i PostNords samlede logistikktilbud. Vi tilbyr en komplett produktportefølje.

Vårt oppdrag ligger fast: Vi skal hele tiden utvikle løsninger som skaper konkurransefordeler for våre kunder i form av økt leveringsservice og reduserte logistikkostnader.

PostNord har Norden som sitt hjemmemarked. Det betyr at vi kan tilby deg et nordisk logistikktilbud med et unikt nettverk og økt tilgjengelighet.

Vår ambisjon er å være den beste samarbeidspartneren for deg som har virksomhet i Norge og Norden og har høye krav til logistikk. Det forutsetter at vi stadig utvikler fremtidsorienterte løsninger som skaper konkurransefortrinn. Noe som igjen krever at vi har et klart fremtidsbilde av ulike bransjer og enkeltbedrifter.​​​​

Last ned Brukerguiden

Transportinformasjon

Informasjon om EDI- og strekkodeløsninger, pallutveksling, fortolling og ikke akseptert gods.

Gå til transportinformasjon

Tilleggstjenester

Over​sikt over våre tilleggstjenester; farlig gods, varmegods og giroforsendelse.

Se tilleggstjenester