Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

PostNord Reklame
Effektiv kommunikasjon med din målgruppe
Be om tilbud

Sende reklame i posten?

Vi kan ta oss av hele kampanjeprosessen; fra å definere målgruppe, sende ut en DM (brosjyrer, flyers eller informasjonsbrev) til å analysere effekten av kampanjen din.

Adressert reklame

Adressert reklame

Ønsker du å finne nye kunder eller forsterke relasjonen til de du allerede har? Adressert reklame er utsendinger med påført adresse, slik at den kommer til mottakers postkasse.

Adressert reklame
Uadressert reklame

Uadressert reklame

Ønsker du å nå nye kunder med et prisgunstig alternativ? Send uadressert reklame rett i postkassen, til hele landet eller et utvalgt geografisk område.

Uadressert reklame
Kontakt meg

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjemaet, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg