Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Adressert reklame – personlig og effektivt

PostNord Adressert Reklame
Treffsikker og personlig kommunikasjon
Be om tilbud

Ønsker du å finne nye kunder eller forsterke relasjonen til de du allerede har? Vi kan hjelpe deg med både å finne adresser, printe utsendelsen og distribusjon.

Adressert reklame er utsendinger med påført adresse, slik at den kommer til mottakers postkasse. Eksempel på formater du kan sende er brev, blader, bøker, aviser og kataloger.

Din reklame kan du utforme kreativt og fritt, og siden utsendelsen er personlig kan du variere ulike budskap til ulike mottakere. Dette bidrar til å øke treffsikkerheten din.

Dersom du skal forsterke relasjonen til dine eksisterende kunder kan du benytte ditt eget adresseregister. Men dersom du ønsker å finne nye kunder innen dine ønskede segmenter, kan du kjøpe adresser fra oss. Vi hjelper deg å gjøre et godt utvalg.

Hvordan sender jeg Adressert reklame?

  1. Sjekk at sendingene er i henhold til våre retningslinjer når det gjelder formater, merking og innhold.
  2. Vi henter forsendelsen hos deg eller du kan levere den til en av våre terminaler. Du kan også sende oss filene som vi printer for deg.
  3. Deretter sender vi forsendelsen til dine mottakere, som får reklamen i sin postkasse.

Hvorfor velge PostNord som reklamedistributør?

PostNord er en utfordrer i norsk sammenheng. Vi står for konkurranse i markedet, har samarbeid med alle distributører, og jobber for å gi deg de beste vilkårene fra hele bransjen. Dette gir deg en løsning som er både fleksibel og prisgunstig.

Vi lover å gi deg 100% geografisk dekning med høy frekvens på leveringsdager til en gunstig pris.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg