Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

Vi kjenner Norden

Med Norden som hjemmebane

Med PostNord får du en samarbeidspartner som har Nordens best utbygde distribusjonsnett. Vi hjelper bedrifter i Norden med å etablere og utvikle kostnadseffektive løsninger, enten kundene består av bedrifter, privatpersoner, eller en kombinasjon.

PostNord er bygd opp ved at ulike aktører med uovertruffen lokalkunnskap har fusjonert. Innsikten i lokale forhold er videreført, og ligger til grunn for våre løsninger med 120 avdelinger og 6000 utleveringssteder - det mest finmaskede distribusjonsnettet i Norden. Vi når raskt og enkelt ut til 25 millioner husstander og 2,5 millioner bedrifter.

PostNord er godt dekket i alle de nordiske landene og vi finnes også i Tyskland. Selv om vi anser Norden som vårt nabolag, leverer vi like effektivt til resten av verden. Utviklingen i vår samlede godsmengde tilsier at vi er svært konkurransedyktige i forhold til våre konkurrenter.

Vi vet at det å utvikle bedre logistikkløsninger gjøres i et tett og godt partnerskap, og krever at vi hele tiden følger med på endringer i markedet og konkurransebildet. Med oss kan du fokusere på det du kan best - din kjernevirksomhet.

Så om du er importør av reservedeler, selger sko på nettet, jobber innen dagligvare eller er fiskeeksportør; PostNord vil alltid tilby tilpassede logistikkløsninger som gir deg en bedre hverdag og økt konkurransekraft.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer?

Fyll inn kontaktskjema, så tar vi kontakt for å finne en løsning som passer for din bedrift.

Kontakt meg
.