Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Pakk forsvarlig

Pakk pakken din like godt som du gjør når du skal sende noe med fly.

Husk at den skal tåle å bli sortert på et sorteringsanlegg på en av våre terminaler. Vi ønsker ikke at innholdet i pakken din skal skades i transporten.

Det beste er om du sender varene dine i solide kartonger/esker, hvor innholdet ligger trygt i esken. Unngå at gjenstandene ramler rundt i esken de sendes i. Sørg også for at pakken ikke risikerer å åpne seg på veien.

Ønsker du å sende eksempelvis sykkel, barnevogn eller ski kan vi dessverre ikke hjelpe deg, med mindre gjenstanden ligger flatpakket i kartong og er i tråd med øvrige produktvilkår. Dette fordi slike gjenstander er ekstra skadeutsatt.

Videre tar vi ikke imot farlig gods som: Eksplosive stoffer og gjenstander, giftige gasser og stoffer eller radioaktivt materiale.

Send pakke

Send pakke

Kjøp frakt online og send pakke gjennom vårt butikknettverk.

MyPack GO
.