Gå direkte til sidens hovedinnhold Gå til hovedmenyen Gå til språkvelgeren

På denne hjemmesiden brukes det informasjonskapsler (“cookies”). Noen informasjonskapsler er nødvendige for at nettstedet skal fungere som det skal. Andre informasjonskapsler brukes for å optimalisere din brukeropplevelse og for at vi og våre samarbeidspartnere skal kunne tilby deg relevant markedsføring. Ved å trykke på “jeg samtykker” godkjenner du vår bruk av informasjonskapsler og behandling av dine personopplysninger i henhold til vår personvernpolicy. I personvernpolicyen kan du også lese mer om hvordan du kan slette eller blokkere informasjonskapsler samt trekke tilbake ditt samtykke.

Sendingsnummer eller kolli-ID:

Er pakken din sendt utenfor Norden? Spor utlandssending

Kampanjetilbud MyPack GO

Send pakker raskt og rimelig.

Skal du sende gave til noen, eller har du solgt noe på nett? Med MyPack GO sender du enkelt, raskt og billig til hele Norge. Vi tilbyr også sporing av pakken helt frem til mottaker.

Trykk her for å bestille
Netthandel i Norden Sammendrag 2018

Netthandel i Norden - ny rapport!

I takt med at netthandelsbransjen modner, er vi mange som begynner å regne netthandel som et innlysende førstevalg. Samtidig endrer kunstig intelligens spillereglene for detaljhandelen.

De ferskeste trendene innen netthandel
Kontakt kundeservice

Kontakt kundeservice

På kundeportalen for privatpersoner kan du få hjelp av kundeservice. Registrer en henvendelse, og du vil få svar så snart som mulig.

Til kundeservice
.