Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2021-04-13 14:11

Vår kapasitet er i vekst

For å møte det økende pakkevolumet vi har sett det siste året, er kapasitetsvekst en av PostNords viktigste prioriteringer.

Pål Eier.jpg

På veien mot å bli Norges favorittransportør, er PostNords kundeverdi om å være pålitelige en viktig faktor. PostNord skal være pålitelige ved å ha riktig kapasitetsvekst. Dette vil skje i form av investeringer innenfor terminaler, utstyr, bemanning, IT-løsninger, og et dekningsnett som dekker våre behov.

PostNords direktør for produksjonsutvikling Pål Eier, mener det vil ha verdi for kundene.

- Vi forsterker vår posisjon innenfor pakkemarkedet, med en unik automatisert sorteringslogikk (NPS) som vi er godt på vei med å implementere, samtidig som vi dobler sorteringskapasiteten i løpet av 2022, sier Pål​.

PostNords ambisjon er å ha kapasitet til 450 000 kolli hver dag, noe som er en 250% økning sammenlignet med 2017. Man er allerede godt i gang med utbyggelser av terminaler og er nå kommet cirka halvveis med kapasitetsmålet ved inngangen av mai 2021.

- Utbyggelsen av Langhus har vært en viktig milepæl, den er nå vår største terminal. Med sine 20.000 kvadratmeter sørget utbyggelsen for en 50% økt kapasitet på terminalen, forteller Pål.

PostNord nøyer seg ikke med Langhus, hvor terminalene i Drammen og Bergen nå står for tur.

- Med nytt sorteringsanlegg på Langhus, samt ny storterminal i Drammen, og tilsvarende i Bergen. Dette vil forbrukerne merke gjennom stadig bedre produkter og tjenester, som hjemlevering uten kvittering, pakkebokser i nærområde og fokus på forbrukere gjennom Service Recovery, hvor vi setter forbrukernes behov som vår høyeste prioritet. Alfaset vil bli en ren B2B terminal, for å kunne ivareta det segmentet på en enda bedre måte, avslutter Pål.

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger