Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2021-04-22 15:36

Slik går det med utbyggingen av ny terminal i Drammen

For 2 måneder siden startet arbeidet mot ny terminal i Hanekleiva. For øyeblikket drives det fortsatt med masseutskiftning på plassen, bygningsprosjektet skal etter planen igangsettes 1.juli.

postnord-terminal-drammen-2021.jpeg

Distriktssjef i Drammen Helge Hoverud er svært positiv til oppstarten. 

-De to første måneden har vært hektiske, men en veldig fin prosess. Mye møter både med prosjektfirma og internt Postnord, forteller Helge Hoverud. 

Koronasituasjonen har ikke forsinket prosjektet 

-Det har stort sett gått greit. Møter blir holdt på Teams, men det er klart at fysiske møter ville vært å foretrekke. Lettere når man skal se på tegninger og endre på det, men vi har funnet en gode løsninger, sier Helge. 

Hvorfor valgte vi akkurat Hanekleiva til ny lokasjon?

-Det er et område vi har hatt i kikkerten en god stund. For det første så var dette det eneste stedet som hadde stort nok areal. For det andre så ligger det sentralt med tanke på E-18. Og for det tredje så er det etablering av flere bedrifter innen samme segment, samt en del andre bedrifter, forteller Helge.

Flere som gleder seg

-Ansatte i Drammen ser veldig frem til ny moderne terminal. Blir en helt annen måte å jobbe på. Vi har per i dag altfor liten plass, og må dermed finne løsninger hele tiden for å få produksjonen til å fungere. Det er mange på terminalen som har vært med lenge og gjør en kjempeinnsats hver dag, disse gleder seg til å kunne flytte til noe nytt, avslutter Helge. 

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger