Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
2021-03-18 09:29

De første pakkeautomatene klare for sluttkunder

Fortsatt høy smittefare og strenge regler for sosial kontakt gjør det viktig å finne nye løsninger for henting av pakker bestilt på nettet. 

Direktør for forretningsutvikling i PostNord, Tony André Johnsen, kan fortelle om stor fremgang i arbeidet med å få automatene i drift.

– Prosjektet har hatt god utvikling den siste tiden, og vi kan endelig åpne pakkeautomatene for de første kundene denne uken. Ambisjonen er  å ha 200 automater fordelt på 100 lokasjoner innen utgangen av mars, sier Johnsen. ​

Pakkeautomater er fremtiden 

Han opplever at forbrukerne ønsker økt fleksibilitet; som å hente pakkene sine når de vil, der de ønsker det. Med pakkeautomatene vil PostNord komme enda nærmere der mottaker bor og ferdes – noe som øker antall utleveringspunkter og den totale kapasiteten.

–  Pakkeautomater vil være et fint supplement til utlevering fra butikk og hjemlevering. Samtidig vil det også være et grønnere alternativ, siden det fører til mindre bilkjøring. I lys av COVID-19, med betydelig økt netthandel, kan det også fungere som et tryggere alternativ, sier  ​​Tony André Johnsen.

​​

Ønsker om pakkeautomat i ditt nærområde? Kontakt oss!

Driftsmeldinger

Her finner du informasjon over hendelser som påvirker vår produksjon og distribusjon.

Se også:

Vei- og trafikkinformasjon fra Statens vegvesen
Trafikkmeldinger fra Bane NOR
Varsler om naturfarer i Norge

Se driftsmeldinger