Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge
Retur

Returner en pakke kjøpt på nett

Har du kjøpt en pakke på nett og ønsker å returnere den? Her finner du informasjon om hvordan du skal gå frem for å sende den tilbake.

Har du kjøpt en pakke på nett og ønsker å returnere den? Her finner du informasjon om hvordan du skal gå frem for å sende den tilbake. Et godt råd dersom du er usikker på hvordan du skal returnere en pakke, er å kontakte nettbutikken du kjøpte pakken din fra. De kan gi deg informasjon om hva slags returvilkår som gjelder for din pakke.

Returner en pakke du hentet i butikk

Hvordan du går fram for å returnere pakken din avhenger av om det fulgte med en returetikett eller returkode i pakken.

Fulgte det med returetikett?

Dersom det fulgte med en returetikett i pakken du mottok, kan du feste denne på pakken du ønsker å returnere. Pakken leverer du deretter til et PostNord pakkeleveringssted.

Her finner du oversikt over dine nærmeste pakkeleveringssteder.

Har du fått oppgitt returkode?

 Har du fått oppgitt en returkode fra avsender av pakken din? Da kan du benytte den på myPostNord. Velg «Returner med returkode», skriv inn returkoden du har fått oppgitt og følg stegene til du får en returetikett. Returetiketten festes godt pakken og leveres der du hentet pakken din.

Dersom avsender av pakken din har betalt for gratis returløsning for deg, koster det ingen ting å returnere på denne måten. Hvis gratis retur ikke ligger i avtalen avsender har med oss, kan det komme en kostnad knyttet til returen. Dette får du oppgitt når du registrerer returkoden for pakken din.


Ingen returetikett eller returkode?

Har du verken fått returetikett i pakken din eller returkode? Da kan du fortsatt sende en retur ved å gå til myPostNord og velge «Returner uten returkode». Oppgi navnet ditt, søk etter bedriften du mottok sendingen fra, angi vekt og betal for returen. Du vil da motta en returetikett som du fester til pakken og leverer der du hentet den.

Når du skal sende pakken din i retur, må den leveres til et PostNord pakkeleveringssted.

Her finner du oversikt over pakkeleveringsstedene nærmest deg.

 

Returnere pakke levert hjem

Har du mottatt varer hjemme, enten på dør eller i postkasse, og ønsker å returnere dem? Kontakt avsender av varene for å avtale hvordan du skal returnere varene.

 

Returnere pakke fra utlandet

Ta alltid kontakt med avsender av varene i utlandet for å avtale hvordan du skal returnere varene ut av landet.

Husk at på grunn av fortolling må handelsfaktura/kjøpskvittering for varene legges ved som dokument når du returnerer varer til