Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

MyPack Home Small: Slik leveres den hjem til deg

MyPack Home Small - slik leveres en pakke - PostNord AS

MyPack Home Small benyttes for å levere små pakker hjem til deg, i postkassen eller på dørmatten.

Om pakken kan gå som MyPack Home Small, bestemmes når handelen er gjort i selgerens nettbutikk.

- Her er gateadressene allerede definert ut fra hva slags leveringsmulighet som finnes, sier May Helen Lundberg, driftsleder for E-handel i PostNord.

Automatisk forhåndsvalg ut fra adresse

Det som ligger inne som alternativer er da:

  • Postkasse: Pakken leveres postkassen din.
  • Dørmatte: I flerbolighus og leilighetsbygg innenfor låst dør i litt større byer, leveres pakken på dørmatta – samme sted du gjerne får avisa om du abonnerer på en dagsavis.
  • Felleskasse: Noen leilighetsbygg og borettslag har etablert felleskasser der også pakker leveres.

Om pakken leveres i postkassen eller på dørmatten, er altså ikke noe som avgjøres av budet i leveringsøyeblikket, men er definert på forhånd i PostNord sine systemer ut fra gateadressen.

- Vi har også en løsning med pose og krok på postkassen. Dersom postkassen er full, låst eller lignende, henges pakken i en vanntett pose med krok på postkassen. Det er en ekstraservice til mottakeren. Alternativt måtte vi tatt med oss pakken tilbake igjen for retur til avsender eller til nærmeste utleveringssted, avhengig av hva avsender har valgt, sier Lundberg.

Flest foretrekker pakken hjem i postkassen

PostNord måler jevnlig kundetilfredsheten for hver av sine produkter. Tilbakemeldingen er at kundene setter pris på disse leveringsformene som gjør at små pakker kan ligge klart "rett utenfor døra" kort tid etter bestilling.

Utleveringene varsles med SMS slik at mottaker vet at pakken ligger klar, og dermed kan ta den inn før de drar på jobb.

- Vi har også et ebarometer der vi måler hvordan netthandelskunder ønsker å få varene sine levert. Selv om dette er en relativt ny tjeneste, foretrekker allerede 38 prosent å få pakken i postkassen. Det er mer enn både henting selv i butikk (22 prosent) og hjemlevering med signering på dagtid (9 prosent), sier May Helen Lundberg.

Kontakt oss

Kundservice