Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Lett å sende post i butikk

Når du skal sende og hente pakker vet vi det er viktig at du får disse tjenestene der du er. Derfor har vi PostNord post i butikk-tjenester i nærbutikken din. Og vi har også egne butikker.

PostNord finner du i 1600 butikker rundt omkring i Norge. Pakker kan du hente og sende i nærbutikken din, eller i våre egne PostNord-butikker. Alt for å gjøre det så enkelt som mulig for deg.

Sende pakker med PostNord

Det er ikke vanskelig å sende post i butikk. Privatpersoner kan sende pakker selv i alle butikker som har PostNord-tjenester. Det eneste du trenger å gjøre er å bruke tjenesten på nettsidene før du kommer til innleveringsstedet. Det er enkelt å sende og motta pakker med PostNord. Les mer om vår sendeløsning MyPack GO.

Tjen poeng og send pakker rimeligere

Du som forbruker kan sende pakker til andre. Det er enkelt, du ordner alt hjemmefra og leverer pakken på nærmeste innleveringssted. Du kan også bli medlem av PostNord Pluss og tjene opp poeng og rabatter for både pakker du sender og mottar gjennom PostNord.

Få ekstra god hjelp i våre egne PostNord-butikker

PostNord har også sine helt egne butikker der du kan få ekstra god hjelp. De som jobber i disse butikkene er PostNords egne ansatte og de har tilgang til all informasjon som ligger inne i systemene. Det blir kundeservice og postkontor i ett. PostNord har egne butikker på Grünerløkka i Oslo og i Klostergaten i Bergen.

Finn din nærmeste butikk hvor du kan sende post i butikk.