Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Hva er stykkgods?

Stykkgods er sendinger der du kan samle flere kollier i forskjellige størrelser med en samlet vekt på opptil 2,5 tonn.

Å sende noe som stykkgods er mer effektivt og gir deg en lavere pris fordi du kan kombinere enkeltpakker og paller i én sending. Vi henter de direkte hos deg og laster alt i samme bil, noe som forenkler hverdagen og logistikken på lageret dersom du har mange kolli som skal ut. Du kan også velge å levere kolliene til en av våre terminaler.

Sendingene går deretter med bil, jernbane eller til sjøs, alt ettersom hva som er mest effektivt.

Hvert enkelt kolli kan ikke veie mer enn 1000 kg. Samlet vekt på lasten kan være opptil 2,5 tonn som er grensen for sendingen heller bør gå som partigods.

Sender du stykkgods med PostNord får du tilgang til Nordens største distribusjonsnett med daglige avganger og leveranser til hele Norden. Gjennom sporingsverktøyet vårt kan du følge med på sendingene i realtid hele døgnet, helt ned til hvert enkelt kolli. Eventuelle avvik varsles automatisk.

Det blir også utarbeidet rapporter med sendings-, omsetnings- og kvalitetsstatistikk slik at du som kunde kan følge utviklingen over tid.

Produktnavnet til stykkgods er PostNord GroupageHer kan du lese mer om tjenesten og også be om tilbud på din forsendelse.