Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Tips og råd

Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i kundenes kjøpsopplevelse. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Her finner du innsikt og veiledning for å sikre gode kundeopplevelser og økte inntekter.

Hva kan vi gjøre for deg?

 • Hjelp pakken din trygt frem

  Her får du tips og råd om hvordan du pakker varer du skal sende, på best mulig og sikreste måte.

  Les våre pakketips
 • Finn leveringssted

  Finn leveringssteder i nærheten av deg eller ved adressen du søker etter.

  Finn leveringssted
 • Pakker på vei til deg

  Her får du oversikt over alle sendingene som er på vei til deg, og mulighet til å gjøre endringer på sendingene.

  Se dine sendinger
 • Avtal hjemlevering

  Du vil få en sms eller e-post av oss når vi har mottatt varene dine og er klare for å kjøre dem hjem til deg. Når du får denne beskjeden, må du fortelle oss når det passer for deg å ta imot varene.

  Avtal tidspunkt for hjemlevering her
 • Din kontaktinformasjon

  Sørg for at din kontaktinformasjon er korrekt, slik at vi sender informasjon og varslinger om dine sendinger til riktig telefonnummer og e-postadresse.

  Gå til din kontaktinformasjon
 • Din leveringsadresse

  Registrer din leveringsadresse og foretrukken leveringsmåte, slik at nettbutikkene du handler i sender pakkene dit du ønsker.

  Gå til din leveringsadresse
 • Dine varslingsinnstillinger

  Velg hvordan vi skal kommunisere når sendinger er på vei - hva slags informasjon ønsker du fra oss og i hvilken kanal vil du ha den?

  Gå til dine varslingsinnstillinger
 • Savnede, skadede eller forsinkede forsendelser

  Savner du en forsendelse, eller har det du har mottatt blitt skadet i transporten? Her finner du informasjon om hvordan du reklamerer eller kommer med synspunkter til oss.

  Mer om savnede, skadede eller forsinkede forsendelser

Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i kundenes kjøpsopplevelse. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Her finner du innsikt og veiledning for å sikre gode kundeopplevelser og økte inntekter.

Hva kan vi gjøre for din virksomhet?

 • Netthandel

  Leveringen spiller en stadig viktigere rolle i forbrukernes kjøpsopplevelser på nettet. Hvordan du leverer, er minst like viktig som hva du leverer. Vi vet hvordan du skal møte dagens nettforbrukere på deres premisser.

  Mer om netthandel
 • Supply Chain og logistikk

  Vi forenkler logistikken for deg slik at du kan fokusere på det som er viktig. Enten du skal sende små pakker eller containerlaster, enten de skal til naboen eller rundt jorden, kan vi hjelpe deg.

  Mer om Supply Chain og logistikk
 • Tredjepartslogistikk

  Har bedriften en rask veksttakt med økte lagervolumer? Har dere behov for større lagerarealer og for å effektivisere hele logistikkjeden? Vi tilbyr heldekkende logistikkløsninger for bedrifter i forskjellige bransjer.

 • Reklame og analyse

  En grundig analyse av markedet er svært viktig for å lykkes på ditt område. Våre reklame- og analysetjenester hjelper deg med å nå frem til riktig mottaker i riktig kanal og på riktig tidspunkt..

Finn løsninger til deg

 • Nystartet bedrift

  Har du nettopp startet bedrift? Da vet du sikkert at det er mye å holde styr på. Vi har mange smarte tjenester som gjør hverdagen enklere både for deg og kundene.

 • Små og mellomstore bedrifter

  Dine behov er unike, uansett om bedriften er liten eller litt større. Vi tilpasser våre logistikk- og kommunikasjonstjenester slik at du får en best mulig løsning.

  Tjenester for små og mellomstore bedrifter
 • Store bedrifter

  Som stor bedrift eller organisasjon har du unike utfordringer og behov. Vi hjelper deg med å utvikle skreddersydde løsninger innen logistikk og kommunikasjon.

  Tjenester for store bedrifter
 • CRM- og markedsansvarlige

  Vi har flere forskjellige løsninger som kan gjøre arbeidet ditt lettere. Markedet er i rask endring, og det ene selskapet er ikke likt det andre. Derfor tilpasser vi oss de behovene du og selskapet har.

  Tjenester for markedsansvarlige

Anbefalte tjenester for din virksomhet

Vår kapasitet er i vekst

For å møte det økende pakkevolumet vi har sett det siste året, er kapasitetsvekst en av PostNords viktigste prioriteringer.

Les mer om kapasitetveksten

Prisjustering fra 1. desember 2022

PostNord vil gjennomføre en ny prisjustering fra 01.12.22. Justeringen skyldes at kostnadene på produkter, tjenester samt rentehevinger reduserer investeringsmulighetene blant våre underleverandører. Dette sammen med etterslep på drivstoffkostnader på et høyt nivå, og høstens lønnsoppgjør, gjør at vi må foreta en prisjustering.

Les mer

Prisjustering fra 1. juli 2023

Vi opererer i et utfordrende marked med økt pris- og kostnadspress. Transportbransjen er preget av rekordvekst i kostnader, drevet av økning i råvare- og produktpriser som presser kapitalkostnaden opp. I første kvartal 2023 fortsetter veksten i kapitalkostnader, nå drevet av rentehevinger og lav kronekurs.

Les mer

Farlig gods

Du kan sende farlig gods med PostNord. Som avsender av farlig gods har du visse plikter å følge.

Les mer om farlig gods her

Åpenhetsredegjørelse

PostNord AS - redegjørelse for aktsomhetsvurderingen 2022 – Åpenhetsloven

PostNord Kundeportal

I kundeportalen styrer du alle dine leveranser til dine mottakere. Administrer dine sendinger, endre, spore og følg opp statuser i sanntid.

Mer om PostNord Kundeportal Gå til PostNord Kundeportal

Alle våre verktøy

Bruk våre verktøy til å beregne, booke, bestille og søke etter brev, pakker, paller, adresser, postnumre, leveringstider m.m. Du kan også lage fakturaunderlag og reklameutsendelser.

Til Kundeportalen for avtalekunder

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg og din bedrift?

Fyll ut informasjonen i kontaktskjemaet med navn, e-post, adresse og bedrift, så ringer vi tilbake til deg.

Kontakt oss

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss