Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Kundecase

Her finner du kundehistorier fra bedrifter i ulike bransjer.

Filtrer resultatene

Navn (stigende)
  Fjern alle filtre

  Nettbutikkpionerer som går sin egen vei

  Les videre$Les videre

  "Jeg er imponert over den høye kvaliteten PostNord klarer å levere."

  Komplett er en av Nordens største netthandelsaktører. Hvert 4. sekund plukkes en vare på det robotstyrte lageret i Sandefjord.

  Les videre$Les videre

  "Med flaskepost gjennom Norden"

  Med 30 millioner flasker vin og brennevin som årlig skal fraktes fra AMKA-konsernets sentrallager på Jylland, er nytenkning avgjørende. Det er logistikksjef Anders Ellitsgaard Larsen overbevist om. Målet hans er derfor å prøve å skape den beste opplevelsen for kundene gjennom forbedret logistikk.

  Les videre$Les videre

  "PostNord gjør det smidig for våre kunder"

  Zalando er en av Europas ledende nettbutikker innen mote, og akkurat som for andre nettbutikker er leveransen av varene nøkkelen til suksess. Det er viktig at kunden får en god opplevelse, og nettopp derfor samarbeider Zalando med PostNord i hele Norden.

  Les videre$Les videre

  30 års jubileum: Dale of Norway strikker - PostNord leverer

  Det tradisjonsrike selskapet Dale of Norway som driver med ferdigstrikk feirer i år sammen med PostNord Norge et 30 års langt samarbeid.

  Les Dale of Norways historie$Les Dale of Norways historie

  Clas Ohlson samler alt hos samme leverandør

  Med 185 butikker og en omfattende import vokste kravene til logistiske synergieffekter. Løsningen ble en og samme leverandør – PostNord. I takt med fortsatt ekspansjon står nå nye, spennende utfordringer for tur for butikkgiganten, som ikke vil slå seg til ro.

  Les videre$Les videre

  Euroskateshop – løsningen på en logistisk utfordring

  Med hjelp fra PostNords pakketjenester og integrerte IT-løsning har Euroskateshop fått både raskere leveranser og fornøyde kunder.

  Les videre$Les videre

  Rasktvoksende motevarehus med raske leveranse

  – Raske leveranser blir stadig viktigere, sier Johan Gustafsson, logistikksjef hos Stayhard, som har valgt PostNord som logistikkpartner.

  Les videre$Les videre

  Slik lyktes Kicks med omnichannel

  Nordens ledende kosmetikkjede, Kicks, vil møte kundene i alle kanaler. Den fysiske butikken samspiller med nettbutikk, iPad og mobilapp for å gjøre kjøpsprosessen så smidig som mulig.

  Les videre$Les videre