Hopp over navigering og søk
Öppna i Microsoft Edge

Om oss

PostNord tilbyr logistikk- og kommunikasjonsløsninger som gjør selskaper og deres kunder mer konkurransedyktige. Vi ønsker at alle skal sende og motta pakker så smidig og enkelt som mulig.

Vår historie startet 15. mars 1926. Vi tok imot vår første pakke, sendt fra det store utland med en velrennomert forretning i hovedstadens sentrum som endestasjon. Og med det begynner historien for PostNord i Norge.

De første IT-konsulentene ble ansatt hos oss i 1980. Da begynte arbeidet med å utvikle effektive datasystemer. Helt fra begynnelsen har vi vært ledende i transportbransjen når det gjelder anvendelsen av datateknologi. Som alle nå vet, er dette en selvfølge for rasjonell drift og muligheter til å overleve i konkurransen. Men det var det ikke så mange som visste i 1980.

1. januar 2014 samlet 8 norske selskaper seg under ett varemerke – PostNord, hvor kampen om netthandelskundene ble den viktigste. Ved å kunne tilby norske forbrukere en konkurrerende aktør til Posten har de norske fraktprisene falt med over 20 prosent. Dette er en viktig faktor for at netthandelen har økt så kraftig som den har gjort.

Vår snart 100-årige historie er full av dokumentasjon på en bedrift som har vært i konstant endring, og slik er det fortsatt. Vi jobber hele tiden for å være den perfekte hansken på kundens hånd. Vi har lært oss å forutse hva kundene kommer til å behøve, hva kundene kommer til å gjøre før de selv har tenkt ferdig. Slik har det vært i mange tiår, og slik vil det fortsatt være.

 

Fakta om PostNord Norge

 • Hovedkontoret ligger på Alnabru i Oslo
 • Robin Olsen er administrerende direktør i PostNord Norge
 • 27 avdelinger og terminaler
 • 3000 pakkeautomater på 1200 lokasjoner
 • 1600 pakkeleveringssteder i butikk

Fakta om PostNord-konsernet

 • Konsernets hovedkontor ligger i Solna utenfor Stockholm
 • Annemarie Gardshol er CEO i PostNord
 • Omsetning 40,2 milliarder SEK (2022)
 • 26 500 medarbeidere i 5 land
 • 10 000 pakkeautomater i Norden
 • 245 millioner pakker
Jobb og karriere

Jobb og karriere

Transport- og logistikkindustrien er et spennende arbeidsfelt. ​Det stilles stadig sterkere krav til produktutvikling og informasjonstjenester i et globalisert transportmarked, samtidig som kravene til effektivitet og service økes.

Jobb i PostNord

Samfunnsansvar i PostNord

Samfunnsansvar

Våre tjenester er basert på transport, og vi jobber kontinuerlig med å redusere vår påvirkning på miljøet. Vi er aktivt involvert i samfunnet vi opererer i, og støtter derfor utvalgte områder innen sport og kultur.

Mer om samfunnsansvar i PostNord

Innsikt og inspirasjon

 

Avdelinger og PostNord-butikker

Her finner du en oversikt over alle våre avdelinger i Norge, og hvor du kan hente pakken din dersom den er bestilt til en av våre lokasjoner.

Her finner du oss

Pressehenvendelser

Her finner du pressemeldinger fra PostNord, samt kontaktinfo for mediehenvendelser.

 

Gå til pressesiden HER.

 

 

 • Netthandelsbarometeret

  I Netthandelsbarometeret undersøker vi dagens og fremtidens netthandelstrender. Last ned rapporten og få innsikt i trender og forbrukernes preferanser.

  Netthandelsbarometeret
 • White papers

  Våre white papers gir innsikt og veiledning til deg som jobber innen netthandel, detaljhandel, logistikk og kommunikasjon.

  Se våre white papers
 • Nyheter

  Få med deg siste nytt fra PostNord Norge.

  Se nyheter her

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi blir veldig glad om du melder deg på nyhetsbrevet vårt! Da vil du motta nyheter innen e-handel, logistikk og kommunikasjon.

Få nyhetsbrev fra oss